|
تفکیک رهبری از مرجعیت وارتباط آن با غدیر
|
|
۱۰:۳۷, ۱۲/مهر/۹۶
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
مدیر محترم سلام در یکی از تاپیک ها بنده در موضوع تفکیک رهبری از مرجعیت وماجرای غدیردرخواست کردم تا درباره اون بحث بشه اما تمایلی نشون داده نشد .بنده خودم در مورد آنها مروری کردم وبطور خلاصه درزیر می نویسم. اگر موافق نیستید میتوانید حذف کنید ویا بجای دیگر منتقل کنید ویا اینکه دوستان محبت کنند نظر بنویسند در هرحال تشکر میکنم تفکیک رهبری از مرجعیت وارتباط آن با غدیر قانون اساسی درسال68 اصلاح شد وشرط مرجعیت از شروط رهبری حذف شد وآیت الله خامنه ای بدون داشتن مرجعیت برهبری انتخاب شدند .میدونیم که مرجعیت دینی براساس نامه امام زمان به آخرین نایب خود حدود 12 قرنه که ادامه داشته ویکی از شئون مرجعیت خلافت ویا همان رهبری جامعه است ودرسال 57 ملت ایران با بیعت با مرجعیت دینی (امام راحل) ایشون رهبری امت را برعهده گرفتند .اگر این امررو با ماجرای غدیرمقایسه کنیم نشون میده که مساله نبوت وامامت از همون زمان آدم تا پایان عمر دنیا همیشه ادامه داشته ودرعصر غیبت برعهده مراجع دینی است .اما خلافت ورهبری جامعه در چند برهه توسط بیعت مردم با پیامبران وامامان معصوم پیش آمده ولی بسیار اندک بوده واین امر با دیگران انجام شده است مانند دوران داود وسلیمان نبی وحکومت پیامبر درمدینه ویا حکومت مولا درکوفه واخیرا امام راحل درایران .
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
تفکیک رهبری از مرجعیت وارتباط آن با غدیر - mbanki - ۱۲/مهر/۹۶ ۱۰:۳۷
پاسخ به: تفکیک رهبری از مرجعیت وارتباط آن با غدیر - mahdy30na - ۱۲/مهر/۹۶, ۱۵:۰۴
پاسخ به: تفکیک رهبری از مرجعیت وارتباط آن با غدیر - mbanki - ۱۲/مهر/۹۶, ۱۶:۱۱
پاسخ به: تفکیک رهبری از مرجعیت وارتباط آن با غدیر - mahdy30na - ۱۲/مهر/۹۶, ۱۸:۰۸
پاسخ به: تفکیک رهبری از مرجعیت وارتباط آن با غدیر - mbanki - ۱۳/مهر/۹۶, ۵:۵۴
پاسخ به: تفکیک رهبری از مرجعیت وارتباط آن با غدیر - mdroudgar - ۱۶/مهر/۹۶, ۱۲:۰۷
پاسخ به: تفکیک رهبری از مرجعیت وارتباط آن با غدیر - mbanki - ۲۱/مهر/۹۶, ۱۶:۲۰
|