|
کمک فکری برای سریال حضرت موسی
|
|
۱۲:۲۸, ۱/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
بله بر طبق برخي روايات معتبر به مسجد كوفه هم رفتهاند!
باب بسيار ارزشمندي ميتونن روي شخصيت حضرت هارون عليه السلام باز كنند كه شباهتهاي متعدد ميان ايشان و اميرالمؤمنين هست كه در روايات متعدد دونه به دونه اين شباهتها و منزلتها بيان شده برادري هر دو نسبت به پيامبرانشان وزيري و خلافتشون اين كه در مورد هارون عليه السلام هم مانند حضرت امير حكم مياد كه دربهاي مساجد بسته بشه جز درب خانه ايشان اينكه نام دو فرزند ايشان شبير و شبّر بوده و كه عبري حسن و حسين عليهما السلام بوده است اينكه در زمان غيبت پيامبرشان مردم از هردويشان رويگردان شدند و حضرت امير به اين نكته شخصاً در يك خطبه اشاره فرمودند: هنگامی که به امیرالمومنین(علیه السلام) خبر رسید که مردم درباره ایشان گفتگو می کردند و می گفتند چرا با ابوبکر و عمر و عثمان نجنگید همانطور که با طلحه وزبیر و عایشه جنگید ؟ حضرت در حالی که ردایی به دوش انداخته بود ، از منزل بیرون آمد و بر منبر تشریف برده حمد و ثنای خدارا نمود و پیامبر(صلوات الله علیه) را یاد کرد و بر او صلوات فرستاد . سپس فرمود : ای گروه مسلمانان ، به من خبر رسیده است که گروهی گفته اند علی را چه می شود که با ابوبکر و عمر و عثمان نجنگید همانطور که با طلحه و زبیر و عایشه جنگید . من از جنگ با آنها عاجز نبودم ، ولی از هفت نفر از پیامبران پیروی کردم ... ششم برادرش هارون است از آنجا که خداوند تعالی از او خبر داد: قَالَ ابْنَ أُمَّ إِنَّ الْقَوْمَ اسْتَضْعَفُونِی وَکَادُوا یَقْتُلُونَنِی فَلَا تُشْمِتْ بِیَ الْأَعْدَاءَ وَلَا تَجْعَلْنِی مَعَ الْقَوْمِ الظَّالِمِینَ ﴿اعراف-150﴾ «ای پسر مادرم ، همانا این قوم مرا ضعیف کردند و نزدیک بود مرا بکشند ، پس دشمنان را بر علیه من سرزنش نیاور» پس اگر بگویید نزدیک نبود او را بکشند، همانا قرآن را تکذیب کرده اید و اگر بگویید نزدیک بود او را بکشند، پس علی عذر بیشتری دارد... و خيلي شباهات ديگر كه اگر خواستيد با روايات تقديم ميشه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| فیلم: کپی سریال آمریکایی در سریال ماه رمضان | mahdy30na | 50 | 19,435 |