کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دختر خیابان انقلاب
۱۸:۱۹, ۱۱/بهمن/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/بهمن/۹۶ ۱۸:۲۵ توسط mdroudgar.)
شماره ارسال: #84

(۱۱/بهمن/۹۶ ۱۸:۰۶)قلب نوشته است:  سلام
1-اين عکس تناقضه چرا ؟ چون یک با حجاب از بی حجابی حمایت می کنه!!!
خود حمایت از بی حجابی خودش گناه و منکره
البته این درکش برای شما سخته چون.....
2-به طور کلی یک مسلمان باید از اجرای احکام دین خودش خوشحال باشه نه ناراحت یا حتی معترض
3-الان خیلی چیزها به واسطه حکومت دینی ممنوع هستش مثلا دیسکو یا مشروب فروشی یا خیلی موارد ديگه
من به عنوان یک مسلمان باید خوشحال باشم که در نقطه ای از زمین این کارها ممنوع شده حالا اگر از اشاعه بی دینی خوشحال باشم یا حتی حمایت کنم این بزرگترین تناقض رفتاری هست و البته کاری غیر منطقی هست و این كاملا واضحه
در ضمن به اينجور فکر کردن و تناقضات میگن افکار سکولار یا التقاطي فکر کردن که نشونه ضعف عقیده و نشناختن اسلام هستش
4--در ضمن اون افراد با حجابی که شما میگی دارن تیشه به ریشه خودشون میزنن و ضعف عقیده دارن و مسلمان کاملی نیستن
5-مشکل اساسی امثال شما اینه که فقط با نظرات مردم کار دارید و کل تفکر شما بر مبنای دموکراسی شکل گرفته و البته نظرات مردم مختلف و دایم در حال تغییر است
مبنای بحث امثال ما بر اساس نظرات قرآن و اهل بیت علیهم السلام شکل می گیره و اینجاست که اختلاف ما با امثال شما شروع ميشه
درود برشما
1- برای اینکه شما برادر عزیزم پی ببرید که تاقضی نیست اگر درخیابان مامور دولت را ببنید که یک زن فاحشه کتک میزند اگر شما اعتراض کنید کار شما خلاف است ؟ یا آنکه میزند خلاف میکند؟ اعتراض شما به حمایت از فحشا نیست اعتراض به کتک زدن یک انسان است (مظلوم)
2- بنده هم ازاجرای احکام خوشحال میشوم اما نه بزور بلکه با امر بمعروف وتشویق
3-بله درسته اما نتیجه آنهارا می بینیم که مشروب همه گیر شده است وشما سرتان زیر برف است
4- خیر زنان باحجاب میخواهند بگویند که دولت ما آزادانه انتخاب کرده ایم نه اینکه بزور سرنیزه حجاب گذاشته ایم
5- بله اجرای احکام با نظر مردم است ولذا ممکن است تغییر کند واین امر طبیعی است

(۱۱/بهمن/۹۶ ۱۸:۱۹)قلب نوشته است:  سلام
صریح قرآن است که اگر کسی از عملی راضی باشد در نتیجه آن عمل شریک است
درود برشما
چون سوالات وایرادات شمارا قبلا نوشته ام تکرار نمیکنم تنها قسمت آخررا جواب میدهم خیر بنده راضی به بی حجابی نیستم ورضایت من بحکم دیگری است که آزادی درانتخاب حجاب است .در مورد بی حجابی تلاش میکنم با صحبت حل شود نه با باتون وسرنیزه موفق باشید
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: دختر خیابان انقلاب - mdroudgar - ۱۱/بهمن/۹۶ ۱۸:۱۹
پاسخ به: دختر خیابان انقلاب - Eve - ۱۷/بهمن/۹۶, ۱۲:۰۳
پاسخ به: دختر خیابان انقلاب - Eve - ۱۷/بهمن/۹۶, ۱۹:۳۷

[-]