کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دختر خیابان انقلاب
۱۶:۱۴, ۱۶/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #175

(۱۰/بهمن/۹۶ ۳:۴۴)دختر انقلاب نوشته است:  احتمالا خبر دختر خیابان انقلاب را شنیدین. شاید موافقش نباشیم اما مطمئنا این کار شجاعت میخواد.
بعضیا میگن این افراد باید از ایران برن بیرون و جایی که حجاب اجباری نباشه. اما اگر سبک زندگی تغییر کرده باشه و دیگه نسل جدید خواهان حجاب اجباری نباشه چی؟

[تصویر: w479023_photo.jpg]
در جواب شما باید بگم که
سرنوشت هرقومی دست خودش هست و خداوند هم اصولا تغییر و تبدیلی در جوامع بشری ایجاد نمی کنه مگر اینک خود اون جوامع بخواهند که دچار چه نوع تغییر و تحول و سرنوشتی بشن. نمونش رو 38 سال قبل در کشور خودمون دیدیم که جامعه ایرانی با هر دین و اعتقادی که داشتند خواستند که پهلوی دیگر نباشد و همین خواست و اراده نتیجش انقراض پهلوی شد.قبل تر از اون عده ای از دولتهای بیگانه اراده کرده بودند که حجاب نباشد و رضان خان مامور این کار بود و جامعه ایرانی میخواست که حجاب باشد و حجاب ماند. حالا بسیاری از نسل همان جامعه نمیخواهد که حجاب باشد پس اگر تعداد آنها به اکثریت برسد به زودی حجاب اجباری هم نخواهد بود و وضعیت حجاب به دوران پهلوی بر خواهد گشت یعنی هر کس دوست دارد حجاب میکند و هرکس دوست ندارد حجاب نمیکند. اصولا وقتی یک جامعه در یک امری اراده جدی میکند دیگر هیچ حکومت و دولت و نهادی نمیتواند جلوی امواج خروشان آن را بگیرد. مگر در این 38 سال کسی توانسط جلوی بدحجابی را بگیرد؟ روز به روز لباس زنان ما تنگ تر، کوتاه تر و تحریک کننده تر شد کار از لباس گذشت و به تغییر صورت رسید و زیبایی های دلفریب هم به لباس های دلفریب اضافه شد و هر دولتی هم امد کار نتوانست بکند .حکومت هم کاری از پیش نبرد و میلیاردها تومان هزینه کارهای فرهنگی هم هیچ اثری نگذاشت و وضعیت حجاب روز به روز باز تر شد. این چیزی هست که همه ما از مومن و غیر مومن از پیر و جوان، زن و مرد، مسلمان و غیر مسلمان در این کشور دیدیم و میبینم و قابل انکار نیست و بعدا فضای به مراتب باز تر از این را هم خواهیم دید. شما عکسهای همان دختران بی حجاب خیابان انقلاب را دوباره و این بار با دقت ببینید...برای من عجیب است که چرا تمام موافقان حجاب اجباری (و حتی مخالفان) هرگز در مورد نوع شلوارهای این دختران که به مراتب تحریک کننده تر از موی انها هست حرفی نزده و نمیزنند؟ واقعیت این است که موافقان حجاب اجباری مدتهاست که دیگر با ساپورتهای تنگ و شدیدا محرک کنار امده اند و اجبارا آن را پذیرفته اند و حالا دیگر چندان به چشمشان نمی اید. نگران شده اند که چرا روسری ده سانی را از قسمت میانی سرشان میخواهند بر دارند. از عقب و جلوی سر که سالهاست برای همه ما عادی شده فقط همین وسط سر مانده بود که راجبش دچار تشویش خاطر شویم...البته مومن حسب فطرت و قلب غیوری که دارد از انچه که مخالف دستور خداوند است بیزار است و دچار تشویش خاطر میشود که در نزد خدا بسیار هم اجر دارد و قصد بنده ابدا تحقیر این مساله نیست و خود بنده هم واقعا از این مساله بی حجابی ناراحت میشوم. اما مومن باید با واقعیت ها زندگی کند و با دنیایی که فعلا هوای نفس بر آن غالب است نه عقلانیت و مکارم اخلاق مدار نماید.
امیر المومنین فرمودند (نقل به مضمون) اگر من میخواستم این مردم را (جامعه زمان خود) مطیع و فرمان بردار خودم (دستورات خداوند و وحی) سازم به سادگی میتوانستم اما علی نمیخواهد که با شمشیر (زور و اجبار) مردم را هدایت به سوی دین و ولایت و اطلاعت خدا نماید و بر بدنهای آنها حاکم شود بلکه من میخواهم بر قلبهای آنها حکومت کنم نه بر بدنهایشان پس هر کس مرام و روش علی را دوست دارد به سوی من خواهد امد با اختیار و میل خودش و دستورات ما اهل بیت را اجرا خواهد کرد و تحت ولایت ما خواهد رفت.
به همین خاطر حضرت هرگز ولایت رو که حجاب در برابر اون پشیزی محسوب نمیشه بر همون مردمی که باهاش دست داده بودند هم تحمیل نکرد و اونها رو به اختیار خودشون گذاشت.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دختر انقلاب
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: دختر خیابان انقلاب - برف - ۱۶/بهمن/۹۶ ۱۶:۱۴
پاسخ به: دختر خیابان انقلاب - Eve - ۱۷/بهمن/۹۶, ۱۲:۰۳
پاسخ به: دختر خیابان انقلاب - Eve - ۱۷/بهمن/۹۶, ۱۹:۳۷

[-]