کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دختر انقلاب کیست؟
۲۱:۳۵, ۲۱/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #34

(۲۱/بهمن/۹۶ ۲۰:۴۶)MohammadSadra نوشته است:  ما برای این انقلاب و اسلام خونها دادیم و انسان های پاکی رو فدا کردیم. بزرگترین جفا در حق این عزیزان این هست که نوادگان هند جگرخوار، که شهره پرچمداری بودند، اسمشون رو بگذارند دختر انقلاب. مصمم هستم در این تاپیک دختران انقلاب رو معرفی کنم.

دختر انقلاب کیست؟

نرگس حیدرپور

[تصویر: 12_9_18_103235images.jpg]
نرگس حیدرپور هم از دیگر شیرزنان کشورمان است. وی درباره اتفاقی که در مهرماه سال59 رخ داده است می‌گوید: پس از اشغال قصرشیرین توسط نیروهای عراقی در اوایل مهر‌ماه59 مزدوران عراقی به سمت گیلانغرب که در 50کیلومتری جنوب این شهر قرار دارد هجوم آوردند. با اشغال روستای گور سفید، من به همراه پدرم و دیگر اهالی روستا بدون اینکه کفشی به پا داشته باشیم یا غذایی با خود برداشته باشیم به طرف ارتفاعات روستای «آوزین» پناه بردیم. نیروهای بعثی با اشغال روستای گورسفید نزدیک به هشت نفر از اقوام مان (از جمله برادر، دایی، عمو، پسردایی، دختردایی، دخترعمو و...) مرا به شهادت ‌رساندند.

مراسم خاکسپاری ساعت ها طول کشید. فردای روز اشغال، نرگس حیدرپور به همراه پدرش برای تهیه غذا به داخل روستا بازمی‌گردند. هنگام ورود، متوجه حضور عراقی‌ها می‌شوند اما به‌دنبال غذا داخل روستا می‌روند. پس از تهیه غذا، او محض احتیاط «تبری» با خود برمی‌دارد. در مسیر برگشت، شیرزن گیلانغربی و پدرش با دو نیروی عراقی در محدوده رودخانه آوزین و ارتفاعات مجاور مواجه می‌شوند.

حیدرپور این لحظه را اینگونه روایت می‌کند: در موقع این حادثه 18بهار از عمرم گذشته بود. در همان آغازین روزهای جنگ شاهد ‌شهادت اقوام‌ام بودم. از آنجا که دچار نگرانی‌ها و ناراحتی شدید ناشی از اشغال کشورم و به ‌شهادت ‌رسیدن عده‌ای از بستگانم شده بودم، زمانی که با این دو عراقی برخورد کردیم بدون هیچ درنگی با تبر به آنها حمله‌ور شدم. یکی از آنها را به هلاکت رساندم و دیگری را هم که به‌شدت ترسیده بود به اسارت گرفتم و با تمام تجهیزاتش ساعتی بعد تحویل رزمندگان اسلام دادم.۱۸‌ماه آواره بودیم تا اینکه عراقی‌ها عقب‌نشینی کردند.

پ.ن.
حرکت ابلهانه یک عروسک بی ثمر یک پلشتی بود اما انتخاب اسم دختر انقلاب برای این پرچمدار و پرچمدارانی از این جنس ظلمیه که هزاران بار از اون پلشتی زشتتر و بدتره.

همون اسکای برات بهتر بود.
درود برصدرای عزیز
ضمن تشکر ازمعرفی دختران انقلاب بهتر است عبارت آخر مطلب(پ.ن...) حذف شود چه ارزش کارشمارا ازبین میبرد ممنون
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
دختر انقلاب کیست؟ - MohammadSadra - ۲۰/بهمن/۹۶, ۰:۳۴
پاسخ به: دختر انقلاب کیست؟ - mdroudgar - ۲۱/بهمن/۹۶ ۲۱:۳۵
پاسخ به: دختر انقلاب کیست؟ - soheyl68 - ۲۰/اسفند/۹۶, ۱۰:۰۸
پاسخ به: دختر انقلاب کیست؟ - amirabdi - ۲۸/اسفند/۹۶, ۱۲:۰۷
پاسخ به: دختر انقلاب کیست؟ - amirabdi - ۹/فروردین/۹۷, ۶:۳۶