کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نظر رسمی آیت الله خمینی درباره ولیعصر روحی فدا
۳:۳۴, ۱۱/اسفند/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اسفند/۹۶ ۴:۰۸ توسط aaaaa.)
شماره ارسال: #30
آواتار
سلام به دوستان گرامی
من خیلی دلم میخواست پاسخی منطقی و طبق منهج صحیح دینی برای این سخن اقای خمینی پیدا کنم ، اما همه جا با مغلطه و طرح مباحث فرعی پاسخ میدن
اگر بخوایم این بحث علمی پیش بره ، دوستانی که میفرمایند سخن اقای خمینی صحیح هست ، باید حداقل حدیث "صحیح" از معصوم بیارند ، چون بحث اعتقادی هست حداقل نیاز به حدیث صحیح داره.
دوم شما باید بتونی پاسخ های طرف مقابل رو هم رد علمی کنی

اما نکته ای که هر سایتی من رفتم ، این مغلطه رو دیدم
میگن انبیا و ایمه خودشان را فدای اسلام میکنن
جمهوری اسلامی هم داره در راستای نشر اسلام حرکت میکنه
پس امام زمان هم باید خودش رو فدای این نظام کنه

سلمنا جدلا که این نظام داره نشر اسلام میکنه ، مگر هر چیزی که نشر اسلام کرد ، امام معصوم باید در حفظش خودش را فدا کنه؟؟؟

یاران ایمه ما نشر اسلام میکردند ، آیا امام صادق خودش را فدای زراره (رضی الله عنه) کرد؟
آیا امام هادی خودش را فدای علی بن ابراهیم قمی کرد؟
اصلا من از این فراتر بروم
آیا در جنگ احد ، رسول خدا برای حفظ حضرت امیر که مصداق تام نشر اسلام هست ، سپر شد یا اینکه حضرت علی سپر پیامبر شد؟؟؟

این چه استدلالی هست که چون این نظام(بر فرض) داره نشر اسلام میکنه ، پس انبیا و ایمه بیان خودشون رو فداش کنن؟

عبارت صحیح از نظر حقیر این هست:
برای حفظ امام معصوم ، باید همه چیز را فدا کرد ، حتی اگر جمهورس اسلامی باشد!!!

دوست عزیزی فرمودند که امام حسین میفرمایند اگر قرار هست دین جدم نابود بشه ، شمشیر ها مرا در بر گیرید

این کلام درست
چه ارتباطی به سخن آقای خمینی داره؟

آقای خمینی امام معصوم را فدای جمهوری اسلامی میکنه
بلاتشبیه ، مثل اینکه شمش یک کیلویی طلا رو فدای یک کیلو آهن بکنید

وقتی چنین ادعای بزرگی درمورد امام معصوم میکنید ، حداقل باید براش حدیث صحیح داشته باشه ، تازه اگر نخوایم مثل بعضی از علمای دین برای عقاید ، طلب حدیث متواتر کنیم

خواهشا هم ما رو باز دوباره به کلام آقای خمینی و امثال ایشون نکشانید ، وقتی درباره امام معصوم ادعای اعتقادی میکنید ، از همان معصومین ادله صحیح بیارید
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mbaghaee ، برف
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: نظر رسمی آیت الله خمینی درباره ولیعصر روحی فدا - aaaaa - ۱۱/اسفند/۹۶ ۳:۳۴

[-]