|
نظر رسمی آیت الله خمینی درباره ولیعصر روحی فدا
|
|
۱۷:۳۸, ۱۱/اسفند/۹۶
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
اینکه دوستان هنوز فرق بین یک نظام و یک شخص رو متوجه نشدند واقعا جای تعجب داره!!
در ادامه همون بحث و موضوع و قبلش اگر کمی فقط کمی تامل میکردین این حرفها رو نمیزدین!! حرفهای امام یه برنامه ی کلی رو داره تعریف می کنه و بعدش رو هم دار میگه که اگه نظام از حالت اسلامی ولایت پذیر خارج بشه و بشه یه اسلامی مثل بقیه (از جمله اسلام یزیدی و معاویه ای!!) شک نکنین که دیگه اسلامی بعداز اون نمی مونه! ضمنا این حرف شما: نقل قول: مثل اینه که ما از کلمه "لا اله الا الله" فقط ل"لا اله" گرفته باشیم و به همون استناد کنیم! جهت خوندن بقیه دوستانی که می خوان بدونن اما خمینی مد نظرشون چی بوده نقل قول: و در جایی دیگر می فرمایند: نقل قول:اگر اين جمهورى اسلامى شكست خورد، اسلام مدفون مىشود؛ ديگر خيال نكنيد بعدها شما بتوانيد دوباره يك كارى انجام بدهيد. مسئوليت يك همچو مسئوليتى است. مسئوليت يك مسئوليتى است كه انبيا و اوليا و همه خونشان را دادند براى حفظ اين. و همه براى حفظ مكتبشان خونهايشان را دادند- چه انبياى سابق و چه نبى اكرم- كه همه تاريخش را مىدانيد، همه چيزشان را دادند براى اينكه حفظ بشود اين مكتب و يك وقت اعوجاجى در آن پيدا نشود. سيد الشهدا- سلام اللَّه عليه- كه اين قيام را كردند، براى اينكه معاويه و پسرش اسلام را وارونهاش كرده بودند. هم امام جماعت بود و هم امام جمعه بود و هم خطيب بود، و هم شارب الخمر، و هم همه چيز؛ مكتب داشت از بين مى رفت. يك وقت يك كسى است كه مىگويد من رضاخان پهلوى هستم، هر غلطى كه بكند به مكتب ضرر نمىزند، مردم مىگويند مردكه كذائى است. يك وقت يك كسى است كه مىگويد من خليفه رسول اللَّه هستم. مىآيد خطبه مىخواند و مىآيد جماعت مى خواند و خلافت رسول اللَّه است، و با اينكه خلافت رسول اللَّه است، آن اعوجاجها را مى كند، آن خطاها را مىكند؛ اين غير خطاى محمدرضا و رضاست. خطاى يزيد اين نبود كه سيد الشهدا را كشته، اين يكى از خطاهاى كوچكش بود، خطاى بزرگ اين بود كه اسلام را وارونهاش كرده بودند، و سيد الشهدا به داد اسلام رسيد، سيد الشهدا اسلام را نجات داد دوستان هنوز متوجه این منظور نشدند که نظام و همه ی ارکانش برای ظهور آقا (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و حکومت عدل الهی ایشان هست. تمامی حرف های امام هم برای این است که مسئولین امر بدانند که بالاتر از نظامی که برای موندنش کلی شهید دادیم تا انشالله به هدف نهاییش برسه ، نیستند. اما دوستان انگار متوجه نشدند که نظام برای شخص نیست نظام یه جریانه یه انقلابه که هدفش استقرار حکومت حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف). مشکلاتی هست، مسئولینه فاسدی اگه داره باید توسط خود همین مردم پاکسازی بشه به صورت درست نه اینکه گفته بشه کلش بدرد نمی خوره. باز هم باید گفت فقط و فقط زمانی شما می توانید در مورد این حرفها تحلیل داشته باشید که بودن حکومت جمهوری اسلامی رو برای اسلام بدونید نه برای شخص. اگه این موضوع براتون تحلیل شد اونوقت هم نسبت به مشکلاتش دلسوز میشید و هم متوجه میشید که نبود یک همچین نظامی یعنی چی؟!!! البته صد در صد برای مریض دلان خورشید هم طلوع کنه چیزی جز سیاهی نمی بینند!!!! (1)-صحیفه امام خمینی جلد 15 صفحه 365 (2)-صحیفه امام خمینی جلد 8 صفحه 525 |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| درباره آیتالله مجتبی تهرانی؛ یادداشتی از دکتر محسن اسماعیلی | Jim.m | 0 | 1,333 |
۲۶/بهمن/۹۱ ۰:۵۹ آخرین ارسال: Jim.m |
|