کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نظر رسمی آیت الله خمینی درباره ولیعصر روحی فدا
۱۹:۰۶, ۱۲/اسفند/۹۶
شماره ارسال: #46
آواتار
نقل قول:بله خداوند متعال ۱۱۷۹ سال امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) رو حفظ کردن که جناب عالی تشریف بیاری تالار این حرف رو بزنی و یکی از دلایل غیبت امام زمان خوف از جان است که باز جناب عالی (خیلی خوبی و زورو تشریف دارین )
پس برادر وجود هر حکومتی در تاریخ مدت زمانی دارد و فانی است و حفظ جمهوری اسلامی واجب نیست 40 سال بس است بلکه حفظ اسلام در قلوب مردم است که واجب است و هرکسی را در گور خودش میگذارند .

نقل قول:اخوی توجه بفرما ما هایی که تعریفی از اسلام نداریم حداقل به یک چیز چنگ می اندازیم و از اسلام درک میکنیم آن هم این است
رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) «حدیث ثقلین»

إنّی تارکٌ فیکُمُ الثَّقَلَین، ما إن تَمَسَّکتُم بهما لَن تَضلّوا: کتابَ اللّه وَ عترَتی أهلَ بَیتی، فَإنَّهُما لَن یفتَرقا حَتّی یردا عَلَی الحَوضَ؛
[۱]
من در میان شما دو چیز گران بها به یادگار می گذارم. اگر به آن دو چنگ زنید، هرگز گمراه نمی شوید: کتاب خدا و عترتم، [یعنی] دودمانم. این دو از هم جدا نمی شوند تا در کنار حوض [کوثر] بر من وارد شوند.

خدا رو شکر شماها شدید مدعی و ما شدیم ...

یه سوالی

ثقلین هدفشون چیه؟

قراره ما رو به چی برسونن؟

جواب منو بده

الان من میگم قرآن رو از حفظم و امام زمانم رو میشناسم و دوست دارم و عملم هم صد در صده

حالا همه اینها قراره به چی برسه؟

امیدوارم بگیرید مسئله رو

نقل قول:برای خداوند متعال انجام میدادند و وظیفه ی آنان بوده .

خب اسم این وظیفه چیه؟ برای خدا کار کردن و تسلیم خدا بودن اسمش چیه؟

نقل قول:راستی اگر از یزید میپرسیدی حکومت اسلامی تو بر حق است یا گفته های امام حسین چه میگفت ، یزید خود را حق میدید و اسلام سکولار پدرش را قبول داشت .

الحمد الله سکولاریزم به هر کسی بچسبه به ما نمیچسبه

این شمایید که به جدایی دین از حکومت معتقدید و انقدر درکتون پایینه که حکومت فعلی رو با حکومت یزید مقایسه میکنی

ان شاء الله که جاهلی
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Woodi2020
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: نظر رسمی آیت الله خمینی درباره ولیعصر روحی فدا - عبدالرحمن - ۱۲/اسفند/۹۶ ۱۹:۰۶

[-]