|
انتقاد از رهبر: بله یا خیر؟
|
|
۲۱:۵۰, ۱۱/فروردین/۹۷
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۱۱/فروردین/۹۷ ۷:۳۴)aaaaa نوشته است: سلامسلام قبلاً چندین تاپیک برای شیعه انگلیسی ایجاد شده که اونجا مفصل بحث شده اما شما چون وارد مصداق شدید منم ناچار شدم بگم ببینید ما عالم و مجتهد کم نداریم که آیت الله شیرازی بیاد نقد کنه، ،،، همونطور که قبلاً در پست قبلی گفتم که یکی از شرایط نقد ولی فقیه اینه که حداقل به ولایت فقیه اعتقاد داشته باشه که فکر نکنم ايشون قبول داشته باشن و موارد دیگر مجتهدی که فکر می کنه امام خمینی ره اشتباه کرده که جمهوری اسلامی رو پایه ریزی کرده اساساً نمی تونه نقد کنه انتقاد برای اصلاح روشهاست نه برای نفی مجتهد باید خوشنام باشه تا انتقاد اثر کنه در سال 88 در رسانه ها بعضی مطالب در نقد رهبری اومد که همون موقع آیت الله صافی گلپایگانی گفتن این بحثها به مردم ربطی نداره و نباید فکر مردم رو مشغول کرد همه مراجع مرتب انتقاد رو خصوصی میگن و بسیاری علمای ديگه دلیل نقد خصوصی رو در پست های قبلی هم گفتم که فقط بخشی از دلایل بود که انگار توجه نکردید و لزومی به تکرار نیست البته اگر شما از حرفهای من توهین به آیت الله شیرازی استنباط کردید من چنین قصدی نداشتم و البته شما هر چی دلت می خواد در پست هات نثار رهبری و امام خمینی ره کردی پس زيادم مودب نبودی بهتره از خودت شروع کنید انتقاداتی که این چندسال به قوه قضائیه وارد شده سیاسی بوده و مبنای حقوقی نداره البته این به معنی بی عیب بودن این قوه نیست چون مشکل حقوقی ما داریم و روشهای قدیمی حالا شما که نباید مشکلات قوه قضائیه رو از رهبری بدونيد بالاخره رهبری رییس قوه رو تعیین کرده و مسول خوبی و بدی این دستگاه به رییس قوه بر میگردد و البته 1یا2 سال دیگه رییس قوه عوض ميشه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
انتقاد از رهبر: بله یا خیر؟ - سعدی - ۸/فروردین/۹۷, ۰:۵۱
پاسخ به: آیا انتقاد از ولی فقیه جایز است؟ - aaaaa - ۹/فروردین/۹۷, ۱۷:۰۲
پاسخ به: آیا انتقاد از ولی فقیه جایز است؟ - قلب - ۹/فروردین/۹۷, ۱۹:۰۵
پاسخ به: آیا انتقاد از ولی فقیه جایز است؟ - aaaaa - ۱۰/فروردین/۹۷, ۸:۵۴
پاسخ به: آیا انتقاد از ولی فقیه جایز است؟ - amirabdi - ۹/فروردین/۹۷, ۲۱:۰۵
پاسخ به: آیا انتقاد از ولی فقیه جایز است؟ - قلب - ۹/فروردین/۹۷, ۲۲:۰۳
پاسخ به: آیا انتقاد از ولی فقیه جایز است؟ - Mohammad Trust - ۱۰/فروردین/۹۷, ۱۳:۴۲
پاسخ به: آیا انتقاد از ولی فقیه جایز است؟ - amirabdi - ۱۰/فروردین/۹۷, ۱۹:۵۳
پاسخ به: آیا انتقاد از ولی فقیه جایز است؟ - قلب - ۱۰/فروردین/۹۷, ۲۰:۲۳
پاسخ به: برای سلامتی رهبر صلوات - Bidel.s - ۱۲/فروردین/۹۷, ۱۲:۵۹
پاسخ به: برای سلامتی رهبر صلوات - قلب - ۱۳/فروردین/۹۷, ۸:۲۵
پاسخ به: انتقاد از رهبر: بله یا خیر؟ - Hadith - ۱۳/فروردین/۹۷, ۱۹:۲۴
|