کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: در مقابل مطالب منتشره در فضای مجازی ...
چون فضای مجازیه ، مهم نیست چی میگن
درمقابل اونها دنبال پاسخ درست میگردم
منم بدون مطالعه اینها رو تایید و بازنشر میکنم
موارد دیگر
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"جمله ای از ... "نشر اکاذیب ، ایا ما در مقابل ان مسئولیم ؟
۰:۰۴, ۲۰/فروردین/۹۷
شماره ارسال: #4
آواتار
(۱۹/فروردین/۹۷ ۲۳:۲۸)پارمیس1 نوشته است:  یعنی خوشحالم که کوروش و داریوش انقدر بزرگ بودن که بعد از گذشت ۲۵۰۰ سال که فقط ازشون چند تا عمارت باستانی باقی مونده انقدر می‌ترسید و وحشت دارید هنوز اسمشون رو مسخره می کنید !
این به کوری چشم عرب زاده ها و عرب پرست ها بزرگی تاریخ ایران و ایرانی رو میرسونه

من یه سوالی دارم الان فرض کنید کشور ما انقدرقدرتمند شده و آمریکا انقدر ضعیف شده ک ما به کشور آمریکا حمله میکنیم ( دقت کنید گفتم حمله میکنیم نگفتم با دسته گل و شیرینی میریم اونجا) اونوقت آمریکایی ها که ما به کشورشون تجاوز کردیم و با توپ و تانک کشورشون رو خراب کردیم و زن هاشون رو اسیر کردیم و مردم شون رو کشتیم میان به استقبال ما و به ناگه از دین مسیحیت به اسلام روی میارن و با آغوش باز ما رو که به کشورشون حمله کردیم میپذیرنBig Grin

میشه چگونگی وقوع همچین اتفاقی رو در یک پاراگراف شرح بدهید ( ۲۰ ) نمره
اونوقت منم باور میکنم عرب ها که با شمشیر به کشور ما حمله کردن و هزار جور کثافت کاری و جنایت مرتکب شدن اونوقت مردم ما رفتن به استقبال شون و اینا رو پذیرفتن و اسلام آوردن !!!!!!!!!!
سلام

شما فکر میکنید اول کوروش بوده!!! اونا هرچقدر هم قدرتمند بودن چیزی ازشون باقی نمونده
اول خدا بوده بعدم حضرت آدم آفریده شده و بعدم انسان های دیگه

قبل از کوروش چی بوده؟ !
آیا کوروش به کشورهای ديگه حمله کرده!؟

این حرفايي که میزنید برای کوروش هم صدق می کنه فکر می کنید کوروش با گفتمان فتح می کرده!!!
با شمشیر فتح می کرده و با کثافت کاری

افتخار به تاریخ پادشاهی ارزش انسانی نداره و یک توهم بیشتر نیست
فکر کردن به قدرت و پادشاهی که یه روزی بوده چه فایده داره! ؟

ما در اسلام تاریخ انبیاء داریم و عهد انبیاء با خداوند

نژاد پرستی در ارزشهای انسانی جایگاهی نداره این نوع افتخار کردن باعث نژاد پرستی ميشه

اينجور فکر کردن هيچ ارزشی نداره
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MOHSEN-Z ، mahdy30na
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: "جمله ای از ... "نشر اکاذیب ، ایا ما در مقابل ان مسئولیم ؟ - قلب - ۲۰/فروردین/۹۷ ۰:۰۴

پرش در بین بخشها:

بالا