|
فراخوان برای ساخت بازی "منجی"
|
|
۱۹:۲۸, ۱۷/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مرداد/۹۰ ۱۷:۳۶ توسط persia.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
به نظر من صرفا بازی راجع به ظهور آقا نسازید و وقایع بعد از ظهور رو به تصویر نکشید
به نطر من بیشتر جنگ های همین عصر رو با محوریت حمله به اسراییل به تصویر بکشیم چون در وقایع بعد از ظهور داستان بسیار مجهوله و نمیتوانیم بی گدار به آب بزنیم (۱۷/مرداد/۹۰ ۱۷:۰۰)mohammad74 نوشته است: به نام خدا5-خطر هک رو داره نقل قول:امیدوارم موفق باشید و پروزتون عالی از اب در بیاد. با گیم میکر نمیشه یک بازی سه بعدی گرافیک بالا کامل ساخت این موتور برای ساخت بازی های دوبعدی یا بازی های 3d ابتدایی ساخته شده به نطر من UDK خوبه چون حد اقل چند تا بازی تجاری ساخته شده دوست عزیز فکر می کنید فقط با جذب صدا گذار میشه افکتهای صوتی ساخت؟ ساخت افکتهای صوتی به هزینه بالا نیاز داره در ضمن یک بازی آنلاین کامل در این مورد نمیتونه داستان رو به طور کامل نشون بده و در حقیقت حق مطلب رو ادا کنه و پیشنهاد میشه قبل از اقدام برای ساخت بازی به وبسایت بنیاد ملی بازی های رایانه ای مراجعه کرده و ظوابط اونجا رو مطالعه کنید وسپس اقدام به ساخت بازی نمایید البته اگر تایید شد من در مدلسازی کار هستم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اعمال محدودیت برای دسترسی به بازی کلش آف کلنز | tedy | 1 | 1,277 |
۱۸/بهمن/۹۵ ۲:۱۶ آخرین ارسال: soosisasa |
|
| آموزش ساخت بازی | Mitsonary | 13 | 5,354 |
۷/آبان/۹۳ ۲۳:۴۹ آخرین ارسال: ADAM |
|
| بازی تراوین آماده سازی برای نظم نوین شیطانی | oO DaViD Oo | 85 | 46,367 |
۱۴/شهریور/۹۳ ۱۰:۴۹ آخرین ارسال: MAHDI59 |
|
| فراخوان برای جذب نویسنده | razhaypenhan | 6 | 3,839 |
۱۴/آبان/۹۱ ۱۹:۰۵ آخرین ارسال: razhaypenhan |
|
| دانلود بازی Shoot the target / اولین بازی ساخت ارتشی دات کام | سپهسالار | 4 | 3,699 |
۳/خرداد/۹۱ ۱۶:۱۷ آخرین ارسال: سپهسالار |
|
| عرضه بازی "واحه شادی" برای نوجوانان مسلمان در فیس بوک | nooromahdi | 0 | 1,453 |
۲/مرداد/۹۰ ۱۳:۰۵ آخرین ارسال: nooromahdi |
|