کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام



موضوع بسته شده  به روز آوری
 
رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شناخت اسلام جدید، به نبوت کارگردانان سریال‌های ویژه‌ی ماه مبارک رمضان!
۲:۱۰, ۲۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
انتقاد نقويان از سريال ۵ کيلومتر تا بهشت
[تصویر: 9956_890.jpg]

حجت الاسلام نقویان گفت : مرگ در کمین است، آیت الله و غیر آیت الله، امام جمعه، سردار، سرلشکر و رئیس جمهور هم نمی شناسد و روزی همه باید در مقابل یک محضر پاسخگوی اعمال خود باشیم.

به گزارش «شيعه نيوز» به نقل از ایلنا ، مراسم سالروز شهادت آیت الله شیخ محمد صدوقی و چهلمین روز درگذشت حجت الاسلام و المسلمین محمد علی صدوقی چهارشنبه شب در مسجد حظیره شهر یزد با حضور اقشار مختلف مردم برگزار شد.
حجت الاسلام و المسلمین نقویان در این مراسم با تقدیر از خدمات شهید محراب و فرزند برومندشان گفت :
بدون اغراق عرض می کنم انشاء الله جای آقای صدوقی در جنات تجری من تحتها الانهار است چراکه ایشان و پدرشان خدمات زیادی برای استان یزد داشته‌اند که از مهمترین آن می‌توان به خط انتقال آب به یزد اشاره کرد.

وی گفت : زمانی گفته می شد آب یزد از آب قم بدتر است ولی بعد از انتقال آب به یزد گفته می شد آب یزد از آب تهران بهتر شده است.
نقویان با چشمانی اشکبار اضافه کرد : حوزه‌های علمیه باید خون دل بخورند تا یک شهید صدوقی و شیخ محمد علی صدوقی تحویل دهند.
وی گفت : آقای صدوقی راحت شد ولی کار برای استان یزد و گرفتاران یزد مشکل شد.
وی در عین حال با بیان این مطلب که همه انسان‌ها در معرض اشتباه و خطا قرار دارند، بیان داشت: اگر کسی از ته دل کدورت و نگرانی از این مرد خدوم دارد از او درگذرد.
حجت الاسلام نقویان سپس به مسئله مرگ پرداخت و گفت : مرگ در کمین است، آیت الله و غیر آیت الله، امام جمعه، سردار، سرلشکر و رئیس جمهور هم نمی‌شناسد و روزی همه باید در مقابل یک محضر پاسخگوی اعمال خود باشیم.

این خطیب برجسته گفت: متاسفانه صداوسیمای ما بلد نیست در مورد مرگ فیلم بسازد.
او افزود : آمده‌اند یک دختر و پسر را بعنوان روح در سریال ماه رمضان درنظر گرفته‌اند که انسان با دیدن آن خنده‌اش می گیرد.


حجت الاسلام نقویان با بیان اینکه یکی از کنترل کننده‌های قوی برای نفس،یاد مرگ است، گفت: مرگ چیزی است که یادش انسان را می لرزاند، اشک‌ها را جاری می کند و برای کسانی که صاحب میز و منصب می شوند و خدا را هم بنده نیستند ضروری است.
او ادامه داد : یاد مرگ موجب می‌شود تا انسان در طول عمر به فکر فردا باشد.
او همچنین در خصوص تعبیری که از مرگ در غرب می شود، گفت :
در غرب به انسان ها آمپول بی خبری تزریق می شود. در غرب گفته می شود تا مرگ نیامده که نیامده وقتی هم آمد، دیگر نیستی!
ناصر نقویان با بیان اینکه اگر مرگ را دعوت به سوی ارحم الراحمین بدانیم، از مرگ باکی نداریم، گفت : این چنین مرگی شکوفایی می‌آورد چراکه آن‌سوی قصه "جَناتٍ تَجری مِن تَحتِها الانهار" است.
گفتنی است پخش کلیپی از شهید صدوقی و امام جمعه فقید یزد و عزاداری هیات امامزاده جعفر (عليه السلام) از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.

در این مراسم همچنین حجت الاسلام ناصری امام جمعه یزد، آیت الله وافی نماینده استان در مجلس خبرگان رهبری، حجت الاسلام محمد صدوقی یادگار امام جمعه فقید یزد، علی اکبر اولیاء نماینده یزد، محمد رضا تابش نماینده اردکان، سردار محمد رضا فلاح زاده استاندار یزد، استاندار چهارمحال و بختیاری و برخی از شخصیت ها نظیر سید علی و سید محمدرضا خاتمی حضور داشتند.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 7parsa4 ، بیداری12 ، parisan ، NotroN.plus ، هدهد ، وحید110 ، nafas ، fereshteh ، am_po ، Asma.r ، یاران مهدی ، کشاورز
موضوع بسته شده  به روز آوری


[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: شناخت اسلام جدید، به نبوت کارگردانان سریال‌های ویژه‌ی ماه مبارک رمضان! - zaeim - ۲۴/مرداد/۹۰ ۲:۱۰
استفتاءات مرگ مغزی - دل خسته - ۱۰/شهریور/۹۰, ۱۷:۴۰

پرش در بین بخشها:


بالا