|
خدای ما و خدای آنها!
|
|
۱۳:۳۴, ۲۴/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مرداد/۹۰ ۱۳:۵۱ توسط meshkat.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
وهابىها هر نوع توسل و تبرك را براى دیگران حرام مىدانند و به خاطر آن شیعیان و دیگر سنىها را به شدت تكفیر كرده و حتى خون آنها را به خاطر این اعتقاد حلال مىشمارند؛ اما جالب است كه وقتى بحث از فضائل و مناقب ابن تیمیه به میان مىآید، كتابها را از فضائل او و تأثیرات خاك قبر، آب غسل، ریسمان شپش و ... او پر مىكنند.یكى از مسائلى كه شاگردان ابن تیمیه با آب و تاب فراوان نقل كردهاند، قضیه استشفاء به خاك قبر ابن تیمیه و شفا یافتن درد چشم از خاك او است.
ابن ناصر الدین دمشقى در كتاب الرد الوافر على من زعم بان من سمى ابن تیمة شیخ الاسلام كافر در این باره مىنویسد: على بن عبد الكریم، پسر شیخ سراج الدین بغدادی، براى من داستان شگفتانگیزى را نقل كرد و گفت: زمانى كه جوان بودم، دخترى داشتم كه از درد چشم رنج مىبرد، ما به ابن تیمیه اعتقاد داشتیم، او رفیق پدرم بود و گاهى براى دیدن پدرم پیش ما مىآمد، با خودم گفتم: مقدارى از خاك قبر ابن تیمیه را بردارم و آن را همانند سرمه به چشم دختر بكشم؛ چون چشم درد او طولانى شده بود و سرمه براى او فایدهاى نداشت؛ پس بر سر قبر او رفتم، دیدم كه شخصى بغدادى چند كیسه (صرر= كیسههاى پول) از خاك قبر را جمع كرده است، به او گفتم: با آنها چه مىكنی؟ گفت: آنها را براى معالجه درد چشم برداشتهام و مىخواهم آن را همانند سرمه در چشم فرزندانم بكشم. گفتم: آیا فایده دارد؟ گفت: بلی. سپس گفت كه من تجربه كردهام. پس بر آن چه قصد كرده بودم، یقینم بیشتر شد، مقدارى از خاك را برداشتم و آن را به چشم دخترم كشیدم، در حالى كه خواب بود، شفا پیدا كرد . این داستان را براى پسر قاضى جبل ؛ یعنى امام شرف الدین ابوالعباس احمد بن بن الحسن بن شیخ الإسلام ابوعمر مقدسى نقل كردم، او پیش ما آمد و از این قضیه تعجب كرد و از من در حضور مردم از آن سؤال كرد، من قصه را دو باره نقل كردم و او شگفت زده شده بود. نقل از وبلاگ حقیقت وهابیت ابن تیمیه کیست؟ اگر چه انشقاق شیعه و سنی به تاریخ صدر اسلام و مسئله جانشینی پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) باز می گردد، ولی ابن تیمیه نیز در این جریان نقش مهمی ایفا كرد (1328 و 1263. ت). وی پیشگام جدلیون سنی بود و اعتقادات شیعی را به شیوه ای نظام مند و با شدت تمام مورد انتقاد قرار داد. علمای وهابی با الهام از آثار ابن تیمیه شیوه وی را در اهانت و توهین به شیعیان در پیش گرفتند. بواسطه تبعیت وهابیون از شیوه جدلی ابن تیمیه، انشقاق و اختلاف مردم عربستان و بطور كلی مسلمین جهان عمیق تر شد. (۲۴/مرداد/۹۰ ۱۳:۳۴)وحید110 نوشته است: دوستانی که تحمل کمی دارند با بیماری قلبی لطفا این کلیپ را نبینندکاش زودتر میگفتید.تا مدت ها عذاب خواهم کشید به خاطر دیدنش.توصیه میکنم خانم ها نبینند. وهابيت و صفات خدا: آنان خدا را جسم مي دانند . برايش جهت فوقانيت قائل اند. خدا را در عرش، كه مافوق همه آسمان ها و زمين است، مي دانند. براي خداوند حركت و جهت قرب معتقدند و مي گويند خداوند شب هاي جمعه از آسمان پايين مي آيد و در قيامت كنار مردم مي ايستد و معتقد به صورت و دست (دست راست و دست چپ)، انگشتان و دو چشم به معناي حقيقي براي خدا هستند. الفاظ صفات خدا را بدون توجيه و تأويل، حمل بر معاني حقيقي مي كنند و براي خدا همان محبت و رحمت و همان رضا و خشمي را معتقدند كه براي انسان ها باور دارند. مي گويند خداوند با حروف و اصوات سخن مي گويد. با اين وصف خدا را مانند انسان در معرض حوادث قرار مي دهند كه مستلزم حدوث باري تعالي و عين كفر مي باشد. لذا وقتي ابن تيميه عقايد وهابيت را نوشت، تمام علماي زمانش، كه سنگرداران حريم اسلام بودند، حكم به گمراهي، ضلالت و كفر اين گروه دادند و از حكومت وقت خواستند يا او را اعدام كند يا به زندان افكند كه موجب فساد و گمراهي مردم نشود. نقل از کتاب وهابیت کیست و چه می گوید؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
خدای ما و خدای آنها! - Ahmad-A.R.M - ۲۴/مرداد/۹۰, ۵:۵۸
عقاید وهابیت (خدا) - وحید110 - ۲۴/مرداد/۹۰, ۱۳:۱۶
RE: عقاید وهابیت (خدا) - خادم الرضا - ۲۴/مرداد/۹۰, ۱۳:۲۴