(۱۱/دی/۸۹ ۳:۰۹)haddii نوشته است: (۱۰/دی/۸۹ ۱۴:۱۰)Seyed Mohsen نوشته است: سوال 6390- شرکت در جمعي که گمان مي رود با ريا عزاداري مي کنند چگونه است؟
بسمه تعالي. شما خودتان سعي کنيد که عملتان با اخلاص باشد.
شما خودتان سعي کنيد که عملتان با اخلاص باشد.
اگه براتون ممكنه مطلبتون رو با نبايد هاي عزاداري (در واقع آبرو بردن عزاداري) كامل كنيد/
دوست من این بحث هنوز تموم نشده است و من در سه پست دیگه هم به این موضوع خواهم پرداخت ان شا الله
قسمت دوم:جواز شرعي سياه پوشيدن در عزاي امام حسين (علیه السلام)
این موضوعی که فرمودید حرف دل من هم هست الیته در پست ((انحرافات موجود در عزاداری ها نوشته دوست پرکارlمون mohammad)) به این موضوع تا حودودی پرداخته شد و من در یک پاسخ کوتاه به این موضوع اشاره کردم
(۸/دی/۸۹ ۲۰:۳۹)Seyed Mohsen نوشته است: (۸/دی/۸۹ ۱۱:۵۲)علی 110 نوشته است: به قول یکی از پست های saeed_kosar آمریکا 45 ملیون دلار خرج اشعار و تمهای مداحی ها کرده
شعار عاشورا رو از هیهات من ذله کردن قربون اوتن قد و بالات ابالفضل
بابا مسؤلین عذر میخوام چه غلطی دارن میکنن
و همه ما هم که این مسائل رو میبینیم مسولیم در حد توان تذکر بدیم و در رفعش بکوشیم
کاملا حق با شماست؛واقعا بعضی مداحها گندشو درآورده اند.
من خودم یه بچه هیئتی هستم،ولی از این موضوع واقعا ناراحتم.
سید جواد مقدم یکی از اون مداح ها هست که اکثر مداحی هاش رو از روی ترانه ها میخونه.
تقریبا قبل از محرم حاج رضا هلالی(کسی مبتکر سبک شور بود ضمن اعتراف به بعضی اشتباهاتش) در این مورد نکته ای رو گفت:خدا کند خودی ها این بحث ها را به انحراف و ناکجا آباد نبرند اگر چه ما هم خطا و اشتباه زیادی داشته ایم.
که به نظر من منظورش همین جواد مقدم بود که با بعضی از سبکهاش که اشک امت حزب الله رو در میاره.
ولی اگه خدا بخواد به کمک شما دوستان مفصل تر صحبت خواهیم کرد،شما هم اگه نکته ای از نبایدهای عزاداری ها مدنظر دارید مطرح کنید.