کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 16 رای - 3.88 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
معرفی «ناظرین» تالار بیداری اندیشه
۱۴:۴۷, ۱۲/دی/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آبان/۹۰ ۱۶:۱۹ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام
به لطف الهی پیش بینی ها در مورد موفقیت و استقبال از تالار محقق شد و تلاشهای گروه بیداری اندیشه و سایر دوستان در اشاعه حق و ایجاد بینش حقیقت طلب به ثمر نشست.
تعداد کاربران و مطالب به شدت در حال افزایش است و مدیران ارشد تالار زمان کافی برای نظارت بر همه مطالب را ندارند.از این رو برای جلوگیری از بی نظمی و بروز مشکلات ، تیم نظارت تالار را گسترش دادیم.البته بعضی دوستان هنوز پاسخ قطعی نداند و شاید نمی خواهند در این امر مهم ما را یاری کنند Smile

اما 5 نفر از عزیزان که جدیدا ناظر بخش شده اند را خدمتتون معرفی می کنم:

guided
mohamad
مسافر
oO DaViD Oo
Ramin_Ghn

برای این 5 عزیز آرزوی موفقیت و تایید الهی را دارم.

سایر ناظرین تالار هم که ELENOR و zohur12.ir و احیاء هستند که جا داره همینجا از این عزیزان هم تشکر کنم

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، بیداری اندیشه ، جوینده حق ، فرهاد ، mohamad ، مسافر ، ELENOR ، The Arrival ، oO DaViD Oo ، F.E.A.R ، rastin ، علی ، MohammadMeraj ، ایران ، boghz ، MESSENGER ، zarati313 ، علائم ظهور ، محمداحسان ، am_po ، هدهد ، Amir ، Secret ، خادمة الزهرا ، محیصا ، ANTI satan ، حسن عزتي ، black ، only_y2d ، peimane ، یاران مهدی ، azade ، m.hossein ، Farzaneh ، جبریل ، netlog36 ، أین المنتظر ، Seyed Mohsen ، بچه شیعه ، mahdy30na ، hesam110 ، ساقی ، سدرة المنتهی ، شهیدطیبه واعظی ، مجید املشی ، sarallah ، علمدار133 ، مفقود الاثر ، مجنون الحسین ، شهرام ، ali0077 ، ترنم ، arman mohseny ، seiied ، ندا دهنده ، عبدالرحمن ، میلاد مسلمی ، السا ، Night_World ، Justice Bringer ، aboutorab ، سیمرغ ، حسن.س. ، صهبا ، انتصـار ، رضوانه ، حضرت عشق ، zahra11 ، fafa* ، soora ، Bamdaad ، AMINI ، لبخند خدا ، آفتاب ، nasimesaba ، صبا ، vahrakan ، REYHANEH11
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
معرفی «ناظرین» تالار بیداری اندیشه - Mahdy2021 - ۱۲/دی/۸۹ ۱۴:۴۷

[-]