|
بیایید به این فکر کنیم که چطور میشود که ما ناخواسته به جمع شیطان پرستان نپیوندیم؟
|
|
۱۵:۵۱, ۱۲/دی/۸۹
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
یکی از تجربه های من درباره دور کردن شیطان. انجام کارهای خوب در حد کوچک است. مثل کمک کردن به دیگران. مثل یاد دادن. مثل راهنمایی کردن و نه اجبار کردن. مثل با لبخند صحبت کردن. مثل تبسم داشتن. مهربانی کردن. و از همه مهمتر مثل ناسزا نگفتن.
خیلی اوقات افراد برای اینکه بخواهند بگن ما بزرگ شدیم. از الفاظ زشت در تکه کلامشان استفاده میکنند. مثل دروع نگفتن. من خودم تا آنجا که دست خودم هست و میتوانم سعی میکنم دروغ نگم. اگر هم نخواهم مطلبی را بگوییم. از شخص میپرسم چرا میخواهی بدانی؟ یا اینکه فکر میکنم من نتونم جواب درستی برای این سوال داشته باشم. و از این جور حرفها. ولی دروغ نگفتن کار خیلی سختیه. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
بیایید به این فکر کنیم که چطور میشود که ما ناخواسته به جمع شیطان پرستان نپیوندیم؟ - omoridi - ۱۱/دی/۸۹, ۱۹:۲۵
RE: بیایید به این فکر کنیم که چطور میشود که ما ناخواسته به جمع شیطان پرستان نپیوندیم؟ - mohamad - ۱۲/دی/۸۹, ۲:۲۰
RE: بیایید به این فکر کنیم که چطور میشود که ما ناخواسته به جمع شیطان پرستان نپیوندیم؟ - omoridi - ۱۲/دی/۸۹ ۱۵:۵۱
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اقامتگاه شیطان در افکار شیطان پرستان و صهیونیست | vahrakan | 7 | 8,768 |
۲۱/آذر/۹۲ ۳:۰۲ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| عکس هایی از شیطان پرستان! واقعا وحشتناکه! | F.E.A.R | 37 | 38,528 |
۲۸/شهریور/۹۱ ۱۹:۵۲ آخرین ارسال: arses |
|
| به دام افتادن شیطان پرستان در شیراز | علمدار133 | 3 | 5,434 |
۱۲/شهریور/۹۱ ۲:۰۶ آخرین ارسال: rodin |
|
| مادیگرایان درخدمت شیطان پرستان یا بر عکس | haji007 | 0 | 1,787 |
۴/آبان/۹۰ ۰:۲۴ آخرین ارسال: haji007 |
|
| شیطان پرستان و صحنه گردانان آن | nooromahdi | 0 | 2,046 |
۱۷/خرداد/۹۰ ۱۸:۵۵ آخرین ارسال: nooromahdi |
|
| چرا ماسونها، شیطان پرستان و ... اینقدر نمادگرا هستند ؟؟!!! | علی 110 | 15 | 12,079 |
۲۸/اردیبهشت/۹۰ ۱۵:۴۳ آخرین ارسال: kahani1788 |
|