|
بیایید به این فکر کنیم که چطور میشود که ما ناخواسته به جمع شیطان پرستان نپیوندیم؟
|
|
۰:۱۲, ۱۳/دی/۸۹
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
خیلی بهتره که ما به این فکر کنیم که چهطور میشه آگاهانه و از روی خواسته خود و اختیار خود به خدا پرستان و موحدان واقعی بپیوندیم بسیار موضوع بهتری هست برای اندیشیدن تا موضوع نامگذاری شده برای تاپیک
به قول استاد عرفان امام خمینی: شیطان سگ درگاه خداست اگه کسی با صاحب خانه آشنا باشه به او عوعو نمیکنه اگه میبینی با تو کار داره و پاچه تو رو میگیره بدون یا واقعاً باصاحب خانه کاری نداری یا با صاحب خانه آشنا نیستی خدا بهترین رفیق است و غیورترین غیرتمند عالم است اگه کسی صادقانه با او باشد و برای او باشد خودش خیرالحافظین است اینجا یکی از زیباترین احادیث قدسی رو به دوستان تقدیم میکنم 4 کلمه است کُن لی أکُن لک یعنی چی؟ یعنی ای آدمی که هیچی نیستی! تو برای من باش و برای من کار کن و دلت با من باشه من با همه خدایییم برای تو میشم خلوص و بندگی صادقانه و عمل به آنچه میدانیم و حسن نیت باعث میشه تا ما در پناه خدا حفظ بشیم و هیچ نیازی نیست که اینقدر به شیطان ملعون بیاندیشیم چرا که تا عزم بندگی خدا رو نکنیم هزاری هم که تمام منابع دشمن شناسی رو بخونیم و در موردش بیاندیشیم نمیتونیم در برابرش بیاستیم در برابر شیطان که پیشکش در برابر نفس خودمون هم نمیتونیم بایستیم محور اندیشه ما باید خدا و تولی به خدا باشه و نه شیطان و برائت از شیطان شیطان رو خدا باید عنایت کنه و همونقدر که هست بهش بپردازیم نه بزرگتر از آنچه که هست و نه کوچکتر از آنچه که هست در حدیث قدسی آمده است هنگامی که خداوند ببیند بنده ای حسن نیت دارد او را در پناه خود حفظ میکند هر یادی هم که بخواهد از شیطان انجام بشه در هر جا و مکانی باید بین دو یاد خدا باشه یاد خدا و نام خدا باید غالب باشه در هر نوشته ای در پناه حق باشید دوستان یا علی التماس دعا |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
بیایید به این فکر کنیم که چطور میشود که ما ناخواسته به جمع شیطان پرستان نپیوندیم؟ - omoridi - ۱۱/دی/۸۹, ۱۹:۲۵
RE: بیایید به این فکر کنیم که چطور میشود که ما ناخواسته به جمع شیطان پرستان نپیوندیم؟ - mohamad - ۱۲/دی/۸۹, ۲:۲۰
RE: بیایید به این فکر کنیم که چطور میشود که ما ناخواسته به جمع شیطان پرستان نپیوندیم؟ - omoridi - ۱۲/دی/۸۹, ۱۵:۵۱
RE: بیایید به این فکر کنیم که چطور میشود که ما ناخواسته به جمع شیطان پرستان نپیوندیم؟ - علی 110 - ۱۳/دی/۸۹ ۰:۱۲
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اقامتگاه شیطان در افکار شیطان پرستان و صهیونیست | vahrakan | 7 | 8,766 |
۲۱/آذر/۹۲ ۳:۰۲ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| عکس هایی از شیطان پرستان! واقعا وحشتناکه! | F.E.A.R | 37 | 38,522 |
۲۸/شهریور/۹۱ ۱۹:۵۲ آخرین ارسال: arses |
|
| به دام افتادن شیطان پرستان در شیراز | علمدار133 | 3 | 5,434 |
۱۲/شهریور/۹۱ ۲:۰۶ آخرین ارسال: rodin |
|
| مادیگرایان درخدمت شیطان پرستان یا بر عکس | haji007 | 0 | 1,787 |
۴/آبان/۹۰ ۰:۲۴ آخرین ارسال: haji007 |
|
| شیطان پرستان و صحنه گردانان آن | nooromahdi | 0 | 2,046 |
۱۷/خرداد/۹۰ ۱۸:۵۵ آخرین ارسال: nooromahdi |
|
| چرا ماسونها، شیطان پرستان و ... اینقدر نمادگرا هستند ؟؟!!! | علی 110 | 15 | 12,079 |
۲۸/اردیبهشت/۹۰ ۱۵:۴۳ آخرین ارسال: kahani1788 |
|