کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: کابالا شیطانی تر هست یا برده داری و کشتن انسانها ؟؟
کابالا
برده داری

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 3.88 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
واقعیت تاریخی کابالا ؟؟ از خیالات تا واقعیت !
۱۷:۱۳, ۱۴/آبان/۸۹
شماره ارسال: #5

برادران عزیز من دقیقا حس شما دوستان رو میفهمم و مطمنا برده گیری و کشتار انسانها چیزی جز راههای شیطانی نیست و حتما آنها پیرو شیطان هستند و در این شکی نیست . بحث من چیز دیگری است . از نظر من صهیونیست انسان پرست هست یعنی در کل به هیچ چیزی اعتقادی ندارند ( این خود دسیسه شیطان است ) آنها اصلا به وجود شیطان اعتقاد ندارند . و این اولین هدف شیطان برای گمراهی بشر است . که بشر فکر کند او وجود ندارد . از این دید نگاه کنید که خود یهودیها بازیچه دست شیطان هستند . و کابالا را ساختند تا اذهان دنیا را دچار خرافات کنند . من نمیگویم کشتن بچه ها انجام نمی شود ولی فقط برای گمراه کردن دیگران از مطالب اصلی تر . در تاریخ بنگرید ! اشراف قریش میدانستند بت ها هیچ چیزی نیستند و فقط بتها بهانه درآمد آنها بود نه که واقعا به آن اعتقاد داشته باشند . آنها بت پرستی را برای مردم میخواستند . الان یهود همین جایگاه را دارد . شما خوشبختانه کتاب زرسالاران یهود را خواندید این کتاب با مدرک و دلیل تاریخی صابت میکند که کابالا یک پدیده تازه و متاخر میباشد . من با مستند ظهور فقط 2 مشکل اساسی دارم 1 . رواج این فکر که قدرت یهود از شیطان پرستیست ( در حالی که علتش نیرنگ و جاسوسی یهود است و نه اعمال مذهبی خرافاتی ) تایید این حرف بعد از نظرخواهی http://forum.bidari-andishe.ir/thread-86.html
میتوانید ببینید .
2 . اگر شما کسانی را دیدید که از مدنا بدشان آمده درست است ولی متاسفانه گویا فقط به اطراف خود در ایران نگاه کردید . من بسیاری از افراد را دیدم که بعد از دیدن این مستند تازه شیفته این قدرت شده اند . کسانی که در کل به خدایی اعتقاد ندارند و خدا را در زندگی خود موجودی ضعیف دیده اند با دیدن این قدرتها جدب شده اند . نمونه آن دوست خود من در کانادا چند سالی بود در فضای غرب به این فکر میکرد که خدا زایده ذهن بشر است و بعد از دیدن این مستند به این نتیجه رسیده ذهن بشر قدرت بالاتری هم دارد . من هم میگویم دید ما نباید محدود به ایران باشد . کشوری که حتی بی دین ترین افراد آن با لفظ خدا غریبه نیستند . در جهانی که جوان جویای قدرت و تخلییه روح خود است چه اثری دارد ؟
نمیدونم تا چه حدی منظورم رو رسوندم . ولی در آینده امید دارم بتونم وقت بیشتری بذارم . نظر دوست خوبمون مدیر وعده صادق را هم بخوانید واقعا با بیان کامل تری ایرادات ساختاری مجموعه را توضیح دادند .
به تمام دوستان به عنوان یک برادر کوچکتر توصیه میکنم کتابهای زرسالاران یهود را بخوانند . شخصا بیشتر از 3 جلد را نتوانستم بخوانم و در فرصتی مناسب قصد دارم 2 جلد آخر را نیز مطالعه کنم .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، زاهده ، Bran ، Maysam-1st ، Far@yahoo.com
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: کاربرد کابالا ؟ یا سرپوشی بر نسل کشی 10 ملیونی !؟ - hoseyni - ۱۴/آبان/۸۹ ۱۷:۱۳

پرش در بین بخشها:

بالا