|
کتاب العبقری الحسان فی احوال مولانا صاحب الزمان علیه السلام
|
|
۲۲:۵۲, ۱۳/دی/۸۹
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
فکر می کنم هر کس یه نگاه به زندگی نامه آیت الله نهاوندی بندازه به ارزش این کتاب پی میبره. ان شاالله که بتونیم تهیه اش کنیم.
قیمت بالای بعضی از کتابها به خاطر تیراژ پایینه مثلا اگه توجه کرده باشید کتابهای تست کنکور مخصوصا اونایی که شناخته شده هستن قیمت پایینی دارن چون به تعداد زیاد چاپ می شن. البته به گردن کلفتیه ناشر ! هم بر میگرده. اما در مورد pdf کردن کتاب ها من فکر می کنم این کار هم از نظر قانونی و هم شرعی درست نباشه. به هر حال حق نشر و چاپ کتاب در اختیار ناشر هستش. راستی دوستان. به نظر من اگه سعی کنیم خود کتاب رو بخریم خیلی بهتر از فایل pdf هست. فکر می کنم اینجوری چشم آدم در نمیاد! و اصلا خوندن کتاب به این شکل یه لطف دیگه ای داره. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
کتاب العبقری الحسان فی احوال مولانا صاحب الزمان علیه السلام - parisan - ۱۳/دی/۸۹, ۱۹:۴۵
RE: کتاب العبقری الحسان فی احوال مولانا صاحب الزمان علیه السلام - علی 110 - ۱۳/دی/۸۹, ۲۰:۰۳
RE: کتاب العبقری الحسان فی احوال مولانا صاحب الزمان علیه السلام - oO DaViD Oo - ۱۳/دی/۸۹, ۲۰:۲۸
RE: کتاب العبقری الحسان فی احوال مولانا صاحب الزمان علیه السلام - MAHDI59 - ۱۳/دی/۸۹ ۲۲:۵۲
RE: کتاب العبقری الحسان فی احوال مولانا صاحب الزمان علیه السلام - mosafer - ۱۷/دی/۸۹, ۲۲:۲۷
RE: کتاب العبقری الحسان فی احوال مولانا صاحب الزمان علیه السلام - jalalhaji - ۳/بهمن/۸۹, ۱۷:۴۱
RE: کتاب العبقری الحسان فی احوال مولانا صاحب الزمان علیه السلام - یا صاحب الزمان - ۱۵/تیر/۹۱, ۲۱:۵۱
RE: کتاب العبقری الحسان فی احوال مولانا صاحب الزمان علیه السلام - علی 110 - ۱۴/فروردین/۹۲, ۱۵:۵۸
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| چکیده کتاب قیام و انقلاب مهدی، علیه السلام | kamelia | 0 | 1,430 |
۲۸/مرداد/۹۳ ۱۲:۴۴ آخرین ارسال: kamelia |
|
| کتاب شرح احوال وسخنان عارف واصل سید علی قاضی طباطبایی | مصطفي مازح7610 | 2 | 1,507 |
۳/دی/۹۲ ۸:۵۴ آخرین ارسال: غربت تشیع |
|
| کتاب عبقات الانوار فى امامة الائمة الاطهار عليهم السلام | mahdy30na | 0 | 1,312 |
۹/آذر/۹۲ ۱۳:۵۷ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| داستان هایی از تولد تا شهادت امام حسين علیه السلام | مجید املشی | 15 | 7,623 |
۱۹/آبان/۹۲ ۱۳:۵۵ آخرین ارسال: مجید املشی |
|
| چند کتاب مفيد در رابطه با اميرمؤمنان (عليه السلام) | مصطفي مازح7610 | 3 | 2,226 |
۱۳/مرداد/۹۲ ۱:۳۶ آخرین ارسال: آفتاب |
|
| سیر زمان تا صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) | میثاق | 1 | 1,957 |
۱۱/آذر/۹۱ ۱۸:۱۳ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| معرفی کتاب "شيوه مناظرات انبيا و امام صادق (علیه السلام)" | مجید املشی | 0 | 1,797 |
۲۵/مهر/۹۱ ۴:۰۹ آخرین ارسال: مجید املشی |
|