|
واقعیت تاریخی کابالا ؟؟ از خیالات تا واقعیت !
|
|
۱۰:۳۷, ۱۵/آبان/۸۹
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
ضمن تشکر از مهدی عزیز در تکمیل پاسخهای ایشون عرض کنم:
آقای حسینی عزیز اکیدا توصیه میکنم مقاله بسیار کامل و جامع "قربانی کردن انسان در آئین های رازآلود" رو مطالعه کنین. مقاله به چندین موضوع مهم پرداخته. 110 صفحه فقط نگفتیم اشرار یهود بچه قربانی می کردند. شما که کتاب های بزرگ زرسالاران رو خوندین یه زحمت بکشین این مقاله 110 صفحه ای رو هم مطالعه کنین. متوجه شدم که مثل خود من خیلی به منابع معتبر کتاب یا مقاله اهمیت میدین. حتما این مقاله و کلیپ همراه اون رو ببینین تا متوجه حقیقت ماجرا بشین. شما همونطور که حدسش رو میزدم به نوعی مادی و سکولار دارین به قضیه شیاطین نگاه می کنین. همینکه میگین یهود خود شیطان هست و یا با تعجب میگین ارتباط شیاطین با یهود!! دقیقا من هم تا دو سال پیش در مقام شما بودم. متاسفانه اینطور به ما تعلیم داده شده که شیاطین یعنی کارهای شرور و شیطنک و کارهای زشت و اینکه انسان خودش می تونه شیطان باشه و ... این تفسیر متاسفانه ناقص هست. این یکسالی که گفتم به طور خاص تحقیق کردم روی موضوع شیاطین دقیقا قضیه همین بود. ارتباط مستقیم و face to face بین انسانها و اجنه. عهد دو طرفه بین این دو. حضور اجنه بین انسانها فلسفه شیطان پرستی... اینقدر سند و مدرک و مستند تصویری و ... دارم که 100 درصد از این ارتباط دو طرفه که شما به دیده شک و تردید بهش نگاه می کنین مطمئن هستم. هدف من از چند تا کار پژوهشی مثل قربانی کردن انسان یا چند کار آینده همینه که تصحیح بشه این بد فهمی ما از شیاطین... ببینین ابلیس اسم خاص هست که از جنیان بود. اما شیطان به دو موجود اطلاق میشه. شیاطین هم از جن هستند و هم از انسان. هر دو موجود زنده هستند و صاحب اختیار و صاحب قدرتهای خاص خودشون. حتما دیدین در همه سوره ها و دعاها ما پناه می بریم به خدا از شیاطین من الجنه و الناس اجمعین... داستان سلیمان و خانم بالقیس در قرآن رو مطالعه کنین. قضیه تسخیر شدن توسط جنیان و جنگیرها و ... حرف واسه گفتن زیاده اما دوستان گله می کنند. حتما بعد از دیدن مطالعه مقاله قربانی کردن انسان فیلم ملک سلیمان رو ببینین. اون فیلم کاملا بر اسا قرآن و روایات هست و پشتش تیمهای پژوهشی حوزه ای بودن. می فهمین منظور از شیاطین چیه. ضمن اینکه ارتباط مستقیم اونها با شیطان پرستان یهودی نما رو هم بهتر متوجه میشین. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |