کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شناخت اسلام جدید، به نبوت کارگردانان سریال‌های ویژه‌ی ماه مبارک رمضان!
۱۵:۱۶, ۱۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #53

البته با عذر خواهی قبلی به خاطر عصبانیتی که موجب شد نا خواسته کلماتی رو استفاده کنم که باعث ازردگی خاطر
دوستان شد
خب جناب رائفی پور هم حرف و نظر بنده رو مبنی بر غیر مادی بودن و ناتوانی انجام امور مادی و ناتوانی در ظاهر شدن بر انسان و گرخاندن!وی را با تبدیل شدن به هیولا را تائید کرد

در رابطه با ایه ای هم که شما به ان اشاره کردید باید بگم که بله شیطان اصلا کارش گول زدن و به انحراف کشیدن انسان است البته به اقرار خود شیطان توانایی تسلط بر انسان های مخلص را ندارد (که در این دوره زمانه کم یاب شده اند) وگرنه توانایی به انحراف کشیدن و نابودی انسان را دارد بله دارد اما چگونه ایا به نظر شما جناب شیطان در لباس یک بچه مثبت ظاهر شده به در خانه ی طعمه رفته زنگ می زند و می گوید سلام علیکم لطفا اکه امکانش هست گول بخورید این هم شماره ی ایرانسلمه اگه گول بیشتری خواستید یه میس بندازین با پیک می فرستم در خونتون و وقتی پروسه گول خوری سوژه تمام شد و آن بنده ی خدا با ماشین رفت ته دره و کتلت شد باقیافه ای خوفناک و مو های چرب و کثیف میاد بالا و می گه یوهاهاهاها
و یا اینکه
شیطان قدرت انجام کار جسمانی را نداشته و واضح ترین دلیل بر آن را خود قرآن عزیز طرح می نماید:

سوره ابراهیم آیه 22:

وَ قالَ الشَّيْطانُ لَمَّا قُضِيَ الْأَمْرُ إِنَّ اللَّهَ وَعَدَكُمْ وَعْدَ الْحَقِّ وَ وَعَدْتُكُمْ فَأَخْلَفْتُكُمْ وَ ما كانَ لِيَ عَلَيْكُمْ مِنْ سُلْطانٍ إِلاَّ أَنْ دَعَوْتُكُمْ فَاسْتَجَبْتُمْ لي‏ فَلا تَلُومُوني‏ وَ لُومُوا أَنْفُسَكُمْ ما أَنَا بِمُصْرِخِكُمْ وَ ما أَنْتُمْ بِمُصْرِخِيَّ إِنِّي كَفَرْتُ بِما أَشْرَكْتُمُونِ مِنْ قَبْلُ إِنَّ الظَّالِمينَ لَهُمْ عَذابٌ أَليمٌ .

ترجمه:

و همين كه كار خاتمه پذيرد(روز قیامت)، شيطان مى‏گويد: خدا به شما وعده درست داد. و من نيز به شما وعده (باطل و نادرست) دادم و تخلف كردم، من بر شما تسلطى نداشتم جز اينكه دعوتتان كردم و شما اجابتم كرديد، مرا ملامت نكنيد، خودتان را ملامت كنيد، من فريادرس شما نيستم، و شما نيز فريادرس من نيستيد من آن شركتى كه پيش از اين (در كار خدا) برايم قائل بوديد انكار دارم. به درستى ستمگران، عذابى دردناك دارند.

برادران و خواهرانم همانطور که دیدید شیطان قدرت انجام کار جسمانی نداشته و تنها وعده می دهد و وسوسه می نماید و می بینید که خود را نیز از گناه گناه کاران مبرا می داند.(برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص رجوع فرمایید به دو جلسه سخنرانی بنده در نمایشگاه قرآن و همچنین سخنرانی جن شناسی مدرن)

در واقع او فقط ایده می دهد و از طریق وسوسه ، وحی شیطانی ، تسویل، امنیه،نزغ، استزلال، استحواذ، نسیان و همز، انسان را به بیراهه می کشاند.

دوستان آنچه سریالهای سیما نشان می دهند ترکیبی از عقاید اسلامی و اسرائلیات است و با نگاه صحیح قرآنی مطابقت ندارد.

اما تمثل جنیان و شیاطین تنها بر یاران و اولیاء ایشان ممکن است و آن هم به این معنی که تنها فرد مذکور آن موجود را می بیند و دیگران قادر به دیدن وی نیستند.

این متن رو کپی پیست کردم از مقاله ای که خود شما برای من قرار داده بودین

حال بنده از دوستان در خواست می کنم که خودتون حقیقت رو تشخیص بدهید و با عنایت به استنباط خودتان آیا فکر نمی کنید که این سریل هایی که ساخته شده سریالی کاملا شیطانی و ضد الهی است که عوامل ان نوکر با یا بی جیره مواجب شیطان می باشند؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
استفتاءات مرگ مغزی - دل خسته - ۱۰/شهریور/۹۰, ۱۷:۴۰
RE: شناخت اسلام جدید، به نبوت کارگردانان سریال‌های ویژه‌ی ماه مبارک رمضان! - ممدرضا - ۱۱/شهریور/۹۰ ۱۵:۱۶

پرش در بین بخشها:

بالا