کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شناخت اسلام جدید، به نبوت کارگردانان سریال‌های ویژه‌ی ماه مبارک رمضان!
۱۳:۲۷, ۱۲/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #56
آواتار
(۱۲/شهریور/۹۰ ۹:۳۴)am_po نوشته است:  تمام نقدها و صحبتهای دوستان درست و بجاست.
ولی به نظر من اولین ایراد بزرگ این سریال زیر سوال بردن و بسیار ضعیف نشان دادن افراد متدین بود!!!!
تا حالا به این دقت کردین که این حاج بابای متدین و با خدایی که نشون دادن توی سریال حتی یک حرکت از روی ایمان و معرفت برای خدا انجام نداد و از اولین مشکل که براش پیش اومد بی خردانه ترین مقابله ها با اون مشکل در پیش گرفت!

حالا سوال من اینجاست که اگر این فرد در ایمان خللی بود و در دلش نفاق که فقط تظاهر به خوبی میکرد که دیگه چرا شیطان باید این همه خودش رو به آب و آتیش بزنه تا زندگی این آدم رو بهم بریزه؟!! اگر واقعا انسان مومن و با معرفتی بود این چه شخصیت ضعیف النفسی بود که از یک فرد با ایمان نشان دادن؟!!!
بقیه مسایل رو هم که استاد رائفی پور به وضوح بیان کردند و گفتن بیشتر لازم نیست.
در هر حال مهم تاثیریه که این سریالها و فیلمها بر روح و روان و اعتقادات مردم عادی میذاره که برای پاک کردنشان از ذهن مردم و جایگزین کردن مطالب صیحیح کلی انرژی میگیره که تازه بعید می دونم اصلا عملی بشه.
سلام
ضمن تاییدحرف های دوستتمون میخواستم اضافه کنم تنها توجیهی که برای گول خوردن حاج بابا اونم تو قسمت آخر آوردن غروری بود که ظاهرن گرفتارش شده بوده ما که ندیدیم . یا مثلا قصه فریب سارا رو خیلی ملموس و در برخی موارد قابل توجیه نشون میده ولی راه های دفع این بلا رو اصلا متذکر نمیشه یا خیلی راحت ازش عبور میکنه ،اون فاطمه رو هم که توی آخرین لحظات تازه یادش افتاده بود که طرف نامحرمه و به خاطر حاج بابا این کارارو کرده انداخت ته دره و بعدشم صحیح و سالم شد نمیخام خیلی طو لانیش کنم، در کل نه بار معنایی داشت ،نه بار علمی و نه جنبه های نمایشی.حیف پول برق و از همه مهمتر وقت ارزشمندمون که میشد بهتر و شیرین تر بگذره..........
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، sati.h ، am_po ، محمداحسان
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
استفتاءات مرگ مغزی - دل خسته - ۱۰/شهریور/۹۰, ۱۷:۴۰
RE: شناخت اسلام جدید، به نبوت کارگردانان سریال‌های ویژه‌ی ماه مبارک رمضان! - shakiba - ۱۲/شهریور/۹۰ ۱۳:۲۷

پرش در بین بخشها:

بالا