|
شناخت اسلام جدید، به نبوت کارگردانان سریالهای ویژهی ماه مبارک رمضان!
|
|
۱۴:۲۹, ۱۲/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
(۱۲/شهریور/۹۰ ۱:۱۸)هدهد نوشته است: در ضمن برادر گرامی. من یکبار گفتم شیطان بیکار نیست خودش بیاد آدم معمولیارو گول بزنه، اما تو تاریخ خیلی اتفاق افتاده که شیطان واقعا به شکل انسان اومده و خواسته آدمایی رو که خیلی خوب بودن گول بزنه، داستان حضرت ابراهیم و خضرت بابای تمام دنیا«آدم» خب پس می شه تکلیف مارو روشن کنید که اون موجودی که بر کارکتر های سریال ظاهر می شد و در آخر باچهره ای خوفناک و مو های چرب به مردم نشان داده شد چی بود؟ در ضمن شما به دو روایت تاریخی اشاره کردید بحث ابلیس و حضرت ادم که مربوط به عالم دیگه ای بود نه این دنیای مادی در مورد دوم هم خوب ایشان پیامبر بودند ومی توانستند عوالم دیگر رو مشاهده کنند در ثانی آیا شیطانی که بر حضرت ابراهیم ظا هر شد رفت زنگ در خونه ی پیامبرو زد؟ آیا موبایل داشت ؟ ایا می توانشت سنگ بردارد و پرتاب کند (الیاس در سریال اغما)؟ ود در آخر شما روایتی استفاده کردید که از شما خواهش می کنم منبع و مرجع روایت کذایی رو برای بنده مشخص کنید تا برای من هم واضح و مبرهن شود با تشکر در ضمن کذایی در لغت به معنای ذکر شده است (یه بار این لغتو بدون توضیح استفاده کردیم برامون دردسر شد) |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |