|
نگاهی به فرقه ابراهیم میرزایی!!
|
|
۲۲:۰۹, ۱۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام ه همه دوستانم
من سالهای زیادی از عمزم را در این سبک فعالیت کردم و خودم استاد و قهرمان این سبک هستم استادان زیادی از این سبک را میشناسم با مطالب زیاد ی شنیدم و خوندم و شاگردان خود میزاریی را هم باهاشون هم کلام بودم لازم میدونم نکات مهمی را بگم که اخرینش از همه مهم تره و برای اولین باره که شاید در کشور توسط کسی گفته میشه... میزرایی بر عکس اونیکه سعی میکنن بگن خصوصا رسانه ها که گلش به طور رسمی روزنامه جام جم چند سلا پیش بود یه ادم عادی اصلا نیست همه اونا که میشنانش میدونن که قدر ت اعجاب انگیزی داشته در رزمی و کارهایی میکرده که عادی نبوده من چند نمونش را از یکی از شاگردای خودش[/align] که ادم شریفی بود شنیدم حالا نمی خوام بازگو کنم مدارکش هم همه واقعی هست پاش در مبارزه با کسی اسیب ندید و موقع فرار از ایران توسط کمیته اون زمان گلوله خورد ادعای پیامبری و امام زمانی نکرده و فقط میگن ادعای پیامبری کرده چون مدتی را برای تذکیه نفس به اصطلاح خودش به کوهستان رفته و چوپانی میگرده و وقتی میپرسن چرا این کار را میکنی میگه چوپانی شغل شریفیه و شغل انبیاست یادم نیست چیا نوشته بودی وحس خوندنشا ندارم تا مورد به مورد پاسخ بدم اما میخوام پرده از یه راز بردارم من فرضیه را این جا مطرح میکنم چون شعارهای میزرایی اشعارش و غیره سالها در گوشم بوده و دربارش فکر کردم تحقیق در موردش را میزارم به عهده دوستانم چون در این سایت علاقمند زیاده به نظر من میرزایی یه ماسون بود اون بادی گارد شاه بود وبه دربار رفت و امد داشت میدونیم که از این عده یار میگرفتن ماسونها نشانهایی را که گرفته را دقت کنید از کدومم کشورها بوده فرانسه و... جالب نییت ؟؟ معروفترین شعر میرزایی که در همه باشگاههای کونگ فو نوشته شده چیه گر به خود ایی به خدایی رسی به خود ای جانشین شدن خود نسان به جای خدا نی رنگ اولیه شیطان برای فریب انسان به دستور شاه از ایران میره برای اموز ش رزمی وقتی بر میگرده با یه غول مواجه میشیم که قدرتش اعجاب انگیزه تو این شش ماه چه کرده با کی اشنا شده و چی یاد گرفته همه رزمی کارا میدونن برای یه مبارز رینگ شدن 10 سال تلاش لارمه تازه یه مبارز معمولی همه از سبک اون حیرت میکنن از کجا یاد گرفت که بعد 6 ماه اومد و تدریس کرد تاز ه به بقیه من اعتقاد دارم اون ماسون بود و رابطه مَستقیم باشیطان برقرار کرده بود میخوام بنویسم بازم اما وقت ندارم باید برم نشانه های زیاد دیگه ای سراغ دارم تحقیقش با خود دوستان ادغام کردن دینها که بالا نوشته درسته و دین التوحیدش حالا بگین خودتون این با فراماسونری چه ربطی داره ............................. َوالسلامَ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
نگاهی به فرقه ابراهیم میرزایی!! - nooromahdi - ۱۷/خرداد/۹۰, ۱۸:۵۲
RE: نگاهی به فرقه ابراهیم میرزایی!! - Goback - ۱۳/تیر/۹۰, ۲۳:۳۱
RE: نگاهی به فرقه ابراهیم میرزایی!! - Morteza - ۲۲/تیر/۹۰, ۱۹:۴۲