کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شناخت اسلام جدید، به نبوت کارگردانان سریال‌های ویژه‌ی ماه مبارک رمضان!
۲۲:۵۷, ۱۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #58
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
در کتاب الروضة من الکافی، از حضرت صادق(علیه السلام) روایت کرده که فرمود: در میان بنی اسرائیل مردی بود که گرد دنیا نگشته بود، و به هیچ چیز از آن دست نیالوده بود. شیطان صدائی داد که همه لشگریانش گردش جمع شدند، گفت: کیست از شما که بتواند این مرد را فریب دهد. یکی گفت: او را به من واگذار. شیطان گفت: از چه راهی گمراهش میکنی؟ گفت: تو مرد آن نیستی. شیطانک دیگری گفت: او را از راه می خواری و خوش گذرانی گمراه کنم. گفت: توهم مرد آن نیستی. زیرا او توجهی به این امور ندارد. شیطانک دیگری گفت: از راه کردار نیک و عمل خیر او را گمراه میسازم. گفت: تو مرد او هستی. آن شیطانک به جایی که آن مرد عابد مشغول عبادت بود،رفت و در برابر او ایستاد و نماز خواند. عابد خواب میرفت، شیطانک مشغول نماز بود. آن مرد خسته میشد و استراخت میکرد، آن شبطان آسودگی نداشت و پیاپی عبادت میکرد. آن عابد نزد او رفت، خود را نزد او کم ارزش دید و کار خودرا کوچک شمرد و به او گفت: ای بنده ی خدا، با کدام چیز بر این همه نماز خواندن نیرو گرفتی؟ شیطانک به او پاسخی نداد، سپس پرسش خود را باز گفت و باز هم پاسخ ی نداد. بار سوم از او پرسید، این بار در پاسخ او گفت: ای بنده ی خدا راستی که من یک گناهی کردم و هر گاه آن گناه به یادم آید، بر نماز نیرومند شوم..........
من خودم این داستان رو از کتاب«گناهان کبیره» از شهید دستغیب صفحه 421.
----------------------------------------------------------------------------------------
حتما میخواید بگید این آدم هم به خاطر عبادت زیاد، با عالم های دیگه در ارتباط بودند. جواب اینکه اگه واقعا متصل بوده باید مبفهمیده دروغه دیگه نه؟
در ضمن برادر عزیز، وقتی بنده متنی رو میارم که موید حرف های شماست دلیلی نداره بحثو طولانی کنید. من چندین بار هم در پست هام حرف شما و دیگر دوستان رو تایید کردم. فقط نمونه هایی رو آوردم که بگم نباید قطعی همه ی مباحث رو رد کرد و استثنا هایی هم وجود داره
چون ارتباط جن و آدمیان در صورت عبور از عوالم خودشون، حرامه و این یعنی چی؟ یعنی واقعا این موضوع وجود داره
لطفا بحثو الکی ادامه ندید، چون واقعا وقت هممون تلف میشه
ممنون یا علی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
استفتاءات مرگ مغزی - دل خسته - ۱۰/شهریور/۹۰, ۱۷:۴۰
RE: شناخت اسلام جدید، به نبوت کارگردانان سریال‌های ویژه‌ی ماه مبارک رمضان! - هدهد - ۱۳/شهریور/۹۰ ۲۲:۵۷

پرش در بین بخشها:

بالا