|
دلم برا خوابگاه تنگ شده! محیط خوابگاه برای شما رشد دهنده بوده است یا ...؟؟
|
|
۰:۳۸, ۱۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
منم 4 سال خوابگاهی بودم... به نظرم مهمترین ثمره ی خوابگاهی بودن افزایش قدرت سازگاریه...این که وقتی محیط بر وفق مرادت نیست ایراد گرفتن از دیگران کاری رو از پیش نمیبره... یادمه روزای اول همه اش با هم اتاقی هام به خاطر ساعت خواب، خاموش بودن برق وقت خواب، ساکت بودن اتاق و... بحث داشتیم(البته این فقط یکی از موارد ساده اشه) اما خیلی زود به این ها عادت می کنی فقط یه کم باید تحمل داشته باشی. و در بهترین حالت و با در نظر نگرفتن مسایل مهمتر، بزرگترین مشکل خوابگاه، اتلاف وقته....اگه کسی بتونه روی وقتش کنترل داشته باشه شاهکار کرده.... اما درکل تجربه ی خیلی خوبیه... و شاید یک عمر با خاطراتش زندگی کنی...
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
دلم برا خوابگاه تنگ شده! محیط خوابگاه برای شما رشد دهنده بوده است یا ...؟؟ - zarati313 - ۱۲/شهریور/۹۰, ۱۶:۵۰
RE: دلم برا خوابگاه تنگ شده! محیط خوابگاه برای شما رشد دهنده بوده است یا ...؟؟ - نجف آبادی - ۱۳/شهریور/۹۰, ۰:۱۶
RE: دلم برا خوابگاه تنگ شده! محیط خوابگاه برای شما رشد دهنده بوده است یا ...؟؟ - دل خسته - ۱۳/شهریور/۹۰, ۸:۱۰
RE: دلم برا خوابگاه تنگ شده! محیط خوابگاه برای شما رشد دهنده بوده است یا ...؟؟ - MohammadSadra - ۱۳/شهریور/۹۰, ۹:۰۴
RE: دلم برا خوابگاه تنگ شده! محیط خوابگاه برای شما رشد دهنده بوده است یا ...؟؟ - ريحانه الرسول - ۱۶/شهریور/۹۰, ۳:۵۰
RE: دلم برا خوابگاه تنگ شده! محیط خوابگاه برای شما رشد دهنده بوده است یا ...؟؟ - user313 - ۱۶/شهریور/۹۰, ۲۱:۴۱
RE: دلم برا خوابگاه تنگ شده! محیط خوابگاه برای شما رشد دهنده بوده است یا ...؟؟ - Tolou - ۱۷/شهریور/۹۰ ۰:۳۸
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| **** محیط کار شمام اینجوریه؟**** | mahpare | 33 | 15,330 |
۱۶/بهمن/۹۲ ۱۷:۵۷ آخرین ارسال: ضحی |
|
| مسکن ما، از مامن ارامش تا خوابگاه شبانه | tyujhgfd | 5 | 2,835 |
۲۳/مهر/۹۰ ۲:۱۲ آخرین ارسال: ابن داود |
|