|
چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟
|
|
۲۲:۱۴, ۲۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
راههای ایجاد جاذبه برای طالبین کتابهای علمی اکثر کسانیکه با نظام آموزشی موسوم به فرانسوی (که امروزه در اکثر کشورهای پیشرفته تا پس رفته دنیا مرسوم است) کلاسها را گذرانده و علومی را آموخته اند از کتاب و کتابخوانی گریزان خواهند شد. دلیل این امر یک ریشه روانی دارد و متاثر از زور خوانی و مجبور خوانی است که برای دانش آموزان در این مدارس بعنوان دکترین و متد آموزشی اعمال میگردد. در این نوع آموزش ( البته اینها را میدانم میدانید ولی یادآوری میکنم و دلیلی هم برای این کار دارم ) بله در این نوع آموزش دانش آموز بنا به وظایفی که در هر دوره برایش تعئین شده و شرحش به شکل ذیل است مجبور به خواندن و آموختن است بدون اینکه حتی دلیل این آموختن را بداند و یا اینکه فایده اش را بفهمد 1- گوش دادن به دروس معلم زحمت کشی که نمیداند چرا اکثر این مطالب را دانش آموز باید بداند در حالیکه بدردش نمیخورد 2- خواندن دروسی که شاگرد بیشتر از معلم نمیداند برای چه باید آنها را بخواند 3- امتحان دادن ( ترجیحا با تاکتیک ناپلئون اکثرا کنار می آیند ) 4- قبول شدن یا تجدید شدن که در صورت اول راحت شدن از مشقات سال قبل و در غیر این صورت بازگشت به همان دروس در دوران تابستان 5- رد شدن و یا قبولی با تجدید و تک ماده آنچه که در بالا ذکر شد ماوقع آنچیزی است که در نظام آموزشی ما اتفاق می افتد اگر دوستان برایشان جالب است ادامه تحلیل این معضل کلید تشکر را بزنند تا به حل معمای بزرگ کتاب نخوانی برسیم. ادامه دارد... و من الله التوفیق یاحق |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| چگونه کتاب بخوانیم؟ (روش های صحیح کتاب خواندن) | Abasaleh | 1 | 4,356 |