|
واقعیت تاریخی کابالا ؟؟ از خیالات تا واقعیت !
|
|
۱۰:۲۵, ۱۷/آبان/۸۹
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
نقل قول:تمام راههای نفوذ شیطان در انسان در قرآن آمده وبه جز برای پیامبران جایی حضور فیزیکی آن اشاره نشده .دوست عزیز من سعی می کنم آرام آرام این قضیه رو برای شما روشن کنم. اول نکته ای رو بگم. همونطور که دوستمون مهدی گفتن ما تعدادی آیات قرآنی داریم که به این ارتباط اشاره دارند. فیلم ملک سلیمان رو علیرغم داشتن اشکالات کوچک 100 به شما توصیه می کنم ببینین. پشت این فیلم تحقیقات حوزه ای بوده و خرافات نداره خیلی هم مطالبش درسته. ببینین تا حضور اجنه میان مردم رو باور کنین. نه اینکه بگین این مال اون موقع بوده چون مدارک حضور الانشون بسیار زیاده اما متاسفانه شما خودتون چون نمی خواین باور کنین تحقیقی هم نمی کنین. از این مهمتر ما که نباید استنادمون فقط به آیات قرآن باشه. این همه احادیث و روایات از پیامبر و ائمه در منابع معتبر شیعه و سنی اومده. چرا به اونها مراجعه نمی کنید. نقل قول:اگر کسی شیطان را ببیند و اطمینان پیدا کند شیطان هست پس یقین پیدا میکند خدا نیز هست . پس به آخرت نیز یقین پیدا میکند . دوست عزیز شما هم که همون استدلال جناب خادم الامام رو می کنین که متاسفانه خیلی ضعیفه. مردم کم معجزات الهی دیدن آیا به خدا ایمان آوردن؟ دیدن اجنه بیشتر وجود خدا رو ثابت می کنه یا شکافته شدن دریا و اژدهای موسی و کشتی سلیمان؟ این همه معجزه اما اگر قرار بود مردم ایمان بیارن که این همه پیغمبر نمی اومد که کشته بشن. مگه خود شیطان به خدا ایمان و اعتقاد نداشت؟ چرا کافر شد؟ این چرا و هزارها چرا از این دست یعنی اختیار انسان و نفس اماره او. حتی اگر شیطان رو ببینن که وعده های زر و زیور دنیا بهشون بده اگر ایمان واقعی نداشته باشن مطمئن باشین دنیا رو انتخاب می کنن. اونجا گفتم اینجا هم میگم. یکی از قاتلین در کربلا بود که به حسین علیه السلام میگفت می دانم پسر پیغمبری اما حکومت ری را چه کنم. یعنی میدانم توحید و نبوت و معاد چیست اما دلربایی و زیورهای دنیا رو چه کنم. اینکه این فرد با شیاطین و اجنه ارتباط داشته یا خودش راه کفر رو در پیش گرفته مد نظر من نیست صحبت اینه که با وجود داشتن اعتقادات باز هم کافر شدند. نقل قول:( شخصا اگر شیطان لطف کنه بیاد ببینمش ازش ممنون هم میشم چون یقینم به خدا ده برابر میشه ) دقیقا من هم حرفم همینه وقتی بفهمین اونها چطور بین انسانها خصوصا جوامع غربی حضور دارن ایمان به غیب شما بیشتر میشه و اعتقادتون به خدا بیشتر. برای همین هم تاکید دارم چنین چیزی رو باور کنین. نقل قول:این دقیقا همان حرفی است که آن شیطان پرست زد که ما میدانیم خدا هست و میدانیم شیطان هست و ما شیطان را انتخاب کردیم و این احمقانه ترین حرف دنیاست. چه کسی با یقین کامل 50 سال زندگی دنیا را به آخرت بی پایان میفروشد ؟ و جالب اینجاست این فرد اصلا با دیدگاه شیطان پرستی اشنا نیست . من چندین سال با چند شیطان پرست حرف زدم و اصلا دیدگاه آنها این نبود گر چه از فرقه های مختلفی نیز بودند . هیچ کدام به شیطانی که ما اعتقاد داربم اعتقاد ندارند و اصلا ارتباط با شیطان به این گونه را رد میکنند . اینکه حرف این آقا احمقانه هست رو جوابش رو بهتون دادم خصوصا در مسیحیت اونها متاسفانه قدرت شیطان رو هم ردیف با خداوند می دونن. از دید شما احمقانه هست اما از دید اونها نه. سرگذشت کامل این آقا رو هم مطالعه کنین بد نیست. مستند A Trip to Supernatural متاسفانه شیطان پرستی هم مثل سایر انجمن های مخفی فراماسونری یا شیطان پرستی رده بندی داره و بزرگان این انجمن ها حتی به اعضای رده پایین خودشون هم رحم نمی کنن و اونها رو هم فریب میدن و فقط اونها رو غرق مناسک مسخره ای می کنن مثل خونخواری و ... که خودشون هم نمی دونن برای چی اینکارو باید بکنن. گرایش اینها به چنین کارهایی ناشی از خلا فرهنگی و معنوی شدیدی هست که بحثش مورد نظر ما نیست. عزیز من این تعریف عدم اعتقاد به شیطان چرندی بیشتر نیست. ممکنه احمقهای رده پایین رو به چنین چیزهایی فریب داده باشن اما حقیقت چیز دیگه ای هست. اسناد و مدارک خیلی زیاده. من نمی تونم عمومی بگم چون متاسفانه به دلیل همون خلا معنویت بین مردم، این قضیه بیشتر باعث هراس عمومی میشه. خودتون باید تحقیق کنین. نقل قول:من نگفتم این مکان ها گناهی دارند من به طور کل منکر ایجاد هر نوعی انرژی از سوی این مکان ها شدم . شاید براتون جالب باشه داستان ساختن سر در یکی از ورودی های حرم امام رضا توسط شیخ بهایی که میخواسته طوری سر در رو بسازه که افراد گناهکار نتونن بیان تو یعنی انرژی منفی بهشون بده که بدشون بیاد و داخل نیان که شاه عباس طی خوابی که می بینه از اینکار منصرفش می کنه... این چیزهای غیبی در دنیای ما خیلی زیاده ایمان باید آورد. منتظر نباشین علم مدرن مسخره امروز ما اونها رو ثابت کنه. نقل قول:حال فرض کنیم درست است و اگر منظور شما کار انسانهاست که طبق گفته خودتان هیچ ربطی به ساختمان ندارد و هر دو مکان فقط ناقل هستند ! چرا یهود از اشکال 8 وجهی استفاده نمیکند ؟ و اگر به این دلیل است که 5 وجهی قویتر است چرا ما مسلمانان از آن استفاده نمیکنیم ؟ و بهتر چرا خدا از هیچکدام استفاده نکرده و کعبه 4 وجهی است ؟ اگر اگر ساختمان نقشی ندارد که باز به حرف من میرسید و به طور کل این نظر رد است . خیلی روی چند ضلعی بودن وقت نگذارین حقیقت چیز دیگری است. حقیقت در نیت سازنده هست. ان شائالله در این زمینه در آینده مطالبی خواهیم گذاشت. نقل قول:در مورد مقاله من قسمتی از آن را خواندم و آن را رد نمیکنم به نظر من این افراد برای قبولاندن این موضوع که این مذاهب مرموز و پیچیده اند این کار را میکنند . و برخی دیگر نیز فریب خورده و برای رسیدن به قدرتی که فکر میکنند با این کار به دست میاورند به این عمل دست میزنند که نمیرسند . دوست عزیز من از شما خواهش کردم کل مقاله رو بخونین. گفتم قضیه فقط قربانی کردن نیست. بحث جن پرستی است در غالب بت پرستی. این مولوخ، بعل، کوکولکان و کریشنا چرا این شکلی هستن؟ چه سانی اینها رو به چنین شکلهایی ساخته؟ کلیپ رو هم مطمئنم ندیدین که چطور بزرگترین سیاستمداران دنیا میان جغد سنگی رو می پرستن. الان چی الان هم بت می پرستن تا درآمد کسب کنن؟ این رو میگم نگاه سکولار شما به این مسائل غیبی و ماوراء نه اینکه اصلا باور نداشته باشین. نقل قول:1 . آیا با توجه به سند های زرسالاران یهود شما معتقدید کابالا و فراماسون از فرقه های قدیمی و مصری نه عزیز من فراماسونری ریشه تفکراتش به مصر باستان بر میگرده نه اینکه مصر باستان اون رو به وجود آورده. یهود فراماسونری رو به وجود آورده. کابالا یعنی سنت شفاهی که از زمان اول بنی اسرائیل و گوساله پرستان سامری یاد گرفتند از مصر و سینه به سینه مخفیانه و شفاهی منتقل کردند به آیندگان و بعدها در قالب کابالا و کتاب ظهور نمود پیدا کرد. حضرت علی هم در خطبه ای در نهج البلاغه می فرمایند که مردم آخرالزمان به سنت آل فرعون در می آیند و خدا رو انکار می کنند و ... این یعنی تفکر الحادی مصر باستان نمی میرد تا به نسل آخرالزمان برسد از طریق چه کسانی؟ فراماسونری، کابالا و سایر انجمن های مخفی الحادی و ... نقل قول:شما که لطف کردید . چرا نظر سنجی را حذف کردید ؟ وقتی دو تا پست رو ادغام کنین به ناچار خودش اتوماتیک یک نظر سنجی رو حذف میکنه. عمدی در کار نبوده. در کل حوصله کنین تا در آینده ان شاءالله کم کم شما رو متوجه نگرش اشتباهتون در مورد شیاطین و اجنه بکنم. منابع هم قرآن، احادیث، مستندات غربی و ... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |