|
آیا شیطان وجود خارجی داره؟ خدا چطور؟
|
|
۱۷:۴۵, ۲۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
من تمام پست های این تاپیک رو از ابتدا خوندم و متاسفانه از دوستان گله دارم اولا اینکه بعضی ها با ایشون تدافعی برخورد کردن در حالی که نباید اینطور باشه و اینکه بعضی دوستان موضوع رو منحرف کردن ...
به خاطر شجاعت ایشون از اینکه همچین سوالی دارن و مطرحش کردن و تلاششون که دنبال جوابش هستن تحسینشون می کنم ![]() امیدوارم به بحث این تاپیک برگردن !!! :s ایمان مرتبه داره و مسلمان برای اینکه مسلمان محسوب بشه باید مراحل ایمانی و اعتقادی رو بگذرونه : اول باید توحید و وجود خدا رو قبول کنیم که به قول امام علی(علیه السلام): اول دین و آغاز دین و پایه ی دین و ریشه ی دین خداشناسی است. بعد از ایمان به خدا تازه ایمان به وجود غیب و ملائکه و جن مطرح میشه که بعد از اون اعتقاد به وجود وحی الهی و بعد ایمان به معاد هست که همه ی اینها جزء اصول دین اند که هیچ کدوم تقلیدی نیستند و باید قلبا و عقلا قبول بشه. یکی از راه های اثبات وجود خدا همین هستی و آفرینش و نظمی است که داره و اینکه این همه نظم و شگفتی مطمئنا بی هدف نیست و یک راه عقلی برای اثبات وجود خداست که بالاخره کسی هست که هستی رو نظم میده . شاید یکی بپرسه خوب خدا هست ولی چرا این همه موجودات و هستی رو آفریده ؟!؟!؟ میشه با یک مثال ساده گفت : اگر یک عالم و یک دانشمند سخنی رو بگه به اون نمی گیم که چرا این حرف رو زدی مثلا به انشتین نمی گیم چرا نظریات نسبیتت رو بیان کردی چون علم و هوش اون اقتضای این رو داره که یافته های علمیش رو در اختیار دیگران بذاره و اگر با وجود علمش این چیزهارو بیان نمی کرد جای سوال بود که چرا نگفتی ؟! حالا خدای حکیم و قادر هم می تونه از خاک گندم و از گندم نطفه و از نطفه انسان کاملی رو بیافریند اگر ما رو نمی آفرید جای سوال بود که چرا قدرت خود رو به کار نگرفتی و نیافریدی ؟! یکی دیگه از راه های اثبات خدا معجزه است. کلا مهجزه یعنی چیزی که از یک بشر معمولی ساخته نیست و باعث تعجب میشه. و قرآن که برگترین اعجاز و معجزه ی اخرین پیامبر الهی است. با بیانات ناب و بکری که در قرآن آمده و با پیشرفت علم تازه به اثبات می رسه باید به این که بیان بشر نیست شک کنیم و به وحی بودن قران ایمان بیاریم . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |