|
پس از ظهورحضرت مهدی (علیه السلام)
|
|
۱۶:۰۴, ۳۰/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/شهریور/۹۰ ۱۶:۰۷ توسط omoridi.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
دوست من
اگر درست خوانده باشید نوشتم 2 چیز اصلی. 2 چیزی که همه پیامبران برای اون اومدند. همه انسانها چه مسلمان باشند و چه نباشند قلبا به اون ایمان دارند. توحید از نظر من یعنی ایمان بیاری که خدا هست. ایمان بیاری یعنی وقتی اسمش را میشنوی پاها بلرزه. خیلی بیشتر عاشق باشی. 1000 ران مرتبه از عشق مادر به فرزند بیشتر. این نظر من درباره توحید است و از هیچ جا هم کپی پیست نمیکنم. درباره عدالت. یعنی عادل بودن. یعنی دزدی نکردن، یعنی به ناموس مردم نگاه نکردن. یعنی دروغ نگفتن یعتی ریا نکردن یعنی بهتان نبستن و ..... این هم عدالت از نظر من. حالا وقتی به خدا ایمان داشته باشی و عادل هم بشی بقیه چیزها را قبول میکنی. وقتی چشم بینا پیدا کنی میفهمی چی درسته چی نیست. کی حق است کی حق نیست. وقتی توحید داشته باشی سراسر گوش میشی و گوش میدی که فرستاده او چی میگه. حرفش حجته همانند سخنان پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم). این نظر منه. ولی من کلا به این مقولاتی که گفته میشه بعد از ظهور آی فلان میشه آی بیسار میشه هیچ اعتقادی ندارم. اگر هم اتفاقی میافته همه چیز برا اساس انسانیت و عدالت انجام میشه. به نظر من بعد از ظهور مشکل طبقاتی (منزلت اجتماعی) باز هم حل نمیشه چون اگر قرار به این باشه. دیگه زندگی اجتماعی بی معنی میشه. یعنی باز هم کارگر داریم. تاجر داریم. دکتر داریم. مهندس داریم و .... ولی یک اتفاق عالی برای همه می افته. و اون اینه دیگه مردم سر عقایدشون تو سر هم نمیزنند. دیگه بخاطر اینکه این چی داره و چی نداره مشکل ندارند دیگه با هم سر ناسازگاری نمیزارند. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| : آیا امام زمان (علیه السلام) از سلاح مدرن استفاده می کند؟ | در جستجوی سختی | 52 | 26,598 |
۵/اردیبهشت/۹۴ ۲۱:۴۱ آخرین ارسال: رضوانه |
|
| آینده اسراییل در بیان امیرالمومنین علیه السلام | محمدهادی | 7 | 4,149 |
۲۴/آبان/۹۳ ۱۴:۵۳ آخرین ارسال: قلب |
|
| تاویل دو آیه قرآن به امام مهدی علیه السلام | ali0077 | 0 | 1,415 |
۵/تیر/۹۲ ۱۷:۱۳ آخرین ارسال: ali0077 |
|
| چشم انداز امام علی (علیه السلام) به اوضاع کنونی(آخرالزمان) | sarallah | 0 | 1,799 |
۲۶/آذر/۹۱ ۱۸:۱۰ آخرین ارسال: sarallah |
|
| امام حسین (علیه السلام)هنوز مظلوم است!!! | Anti gods | 40 | 19,349 |
۲۰/آذر/۹۰ ۱۷:۱۴ آخرین ارسال: revenger |
|