|
تاویل دو آیه قرآن به امام مهدی علیه السلام
|
|
۱۷:۱۳, ۵/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/تیر/۹۲ ۱۷:۱۴ توسط ali0077.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
روزی ابوحنیفه به حضور امام صادق علیه السلام رسید. امام به او فرمود:« بگو در آیهی « سیروا فیها لیالی و ایاما آمنین» ـ سبا، 18ـ منظور، کدام زمین است؟» ابو حنیفه پاسخ داد:« گمان میکنم مقصود، سرزمین میان مکه و مدینه است.» امام صادق علیه السلام رو به اصحابش کرد و فرمود:« مگر مردم میان مکه و مدینه غارت نمیشوند و امنیت جانی ندارند؟» اصحاب گفتند: آری. امام صادق علیه السلام پرسید:« ای ابوحنیفه، بگو در آیهی « و من دخل کان آمنا » ــ آل عمران، 97ــ مقصود، کدام زمین است؟» ابوحنیفه گفت:« کعبه » امام علیه السلام فرمود:« با وجودی که حجاج بن یوسف کنار مسجدالحرام منجنیق نصب کرد و ابن زبیر را در کعبه کشت، معتقدی که ابن زبیر در آنجا در امان بود؟ » این بار ابوحنیفه ساکت شد و نتوانست پاسخی بگوید. وقتی ابو حنیفه بیرون رفت، ابوبکر حضرمی به امام عرض کرد:« فدایت گردم! پاسخ این دو پرسش چیست؟» امام علیه السلام فرمود:« ای ابوبکر، آیهی « سیرو فیها لیالی و آیاما آمنین » دربارهی زمان قائم آل محمد است و تفسیر آیهی « و من دخله کان آمناً » این است که هر کس با او بیعت کند و در زمره یاران او در آید، در امان خواهد بود.» [b]منابع: بحارالانوار، ج 52 ، ص 314 ، حدیث8[/b]
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| غیبت امام مهدی ع را جدی بگیریم؟! | Mforootaghe | 1 | 1,347 |
۲۳/فروردین/۹۶ ۱۴:۱۱ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| تبلیغات بر ضد امام مهدی عجل الله تعالی فرج الشریف | قبیله منتظر | 1 | 1,582 |
۲۷/شهریور/۹۵ ۱۳:۳۴ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|
| امام مهدی شناسی (گام اول، مهدویت در ادیان) | حسن عزتي | 31 | 22,166 |
۴/شهریور/۹۵ ۲۲:۳۸ آخرین ارسال: irantrn |
|
| امام مهدی شناسی ( گـــــام دوم ) | حسن عزتي | 32 | 21,221 |
۲۰/بهمن/۹۴ ۲:۳۸ آخرین ارسال: mohammadz |
|
| زندگینامه کامل امام زمان حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) | جواد مخبریان | 0 | 1,320 |
۲/مرداد/۹۴ ۱:۲۱ آخرین ارسال: جواد مخبریان |
|
| امام مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف)-موجود موعود | مجنون العباس | 8 | 3,788 |
۱۷/خرداد/۹۴ ۱۳:۰۷ آخرین ارسال: مجنون العباس |
|
| : آیا امام زمان (علیه السلام) از سلاح مدرن استفاده می کند؟ | در جستجوی سختی | 52 | 26,280 |
۵/اردیبهشت/۹۴ ۲۱:۴۱ آخرین ارسال: رضوانه |
|