|
مقاله ی جامع فراماسونری و مافیای موسیقی / بخش اول
|
|
۲۱:۱۶, ۴/مهر/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۲/مهر/۹۰ ۳:۳۱)G.F.B نوشته است: سلام دوست گرامی..یه خواهشی ازت بکنم قبول میکنی؟ الان من یه لینکی از همین تالار میزارم و بعدش شما زحمت میکشید یه ویرایشی انجام میدید و مطالب نادرست و کهنه و باستانی و مربوط به حدودا 9 سال پیش در باره ی بریتنی خاک بر سر رو پاک میکنید و جان من در مورد بریتنی بحث را ننداز .ممنون سلام علیکم بزرگوار این مقاله ی بنده برای حدود یکم کمتر از یکسال پیشه . که من الان فرصت کردم تو تالار بذارمش . بزرگوار این لینکی که به من دادید مقاله ی بنده است که قبل از خودم تو تالار گذاشته شد . البته خدا خیرشون بده . من پایین وبم نوشتم به جهت اطلاع رسانی نام منبع نیاز نیست . البته ایشون مطالبی رو اضافه کردن که واقعا قابل استفاده است . یا علی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
مقاله ی جامع فراماسونری و مافیای موسیقی / بخش اول - alqous - ۱/مهر/۹۰, ۲۰:۴۴
RE: مقاله ی جامع فراماسونری و مافیای موسیقی / بخش اول - G.F.B - ۲/مهر/۹۰, ۳:۳۱
RE: مقاله ی جامع فراماسونری و مافیای موسیقی / بخش اول - alqous - ۴/مهر/۹۰ ۲۱:۱۶
RE: مقاله ی جامع فراماسونری و مافیای موسیقی / بخش اول - بیداری اندیشه - ۲/مهر/۹۰, ۸:۲۴
RE: مقاله ی جامع فراماسونری و مافیای موسیقی / بخش اول - بیداری اندیشه - ۳/مهر/۹۰, ۶:۰۷
مقاله ی جامع فراماسونری و مافیای موسیقی / بخش دوم - alqous - ۱/مهر/۹۰, ۲۰:۴۶
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تحقیقی پیرامون موسیقی (مقاله ای از گروه بیداری اندیشه) | asier | 113 | 84,972 |
۱۰/خرداد/۰۲ ۱۷:۴۵ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| تاپیک جامع دانلود موسیقی | Amir | 70 | 25,680 |
۷/تیر/۹۶ ۱۸:۲۱ آخرین ارسال: 313s.w.o |
|
| اگر نسبت به موسیقی شبهه داری یا معرفی یک نوع موسیقی حلال... | Femme Moderne | 12 | 10,975 |
۲۴/شهریور/۹۰ ۱۴:۱۹ آخرین ارسال: Reza2035 |
|