کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مقاله ی جامع فراماسونری و مافیای موسیقی / بخش اول
۲۱:۱۶, ۴/مهر/۹۰
شماره ارسال: #6
آواتار
(۲/مهر/۹۰ ۳:۳۱)G.F.B نوشته است:  سلام دوست گرامی..یه خواهشی ازت بکنم قبول میکنی؟ الان من یه لینکی از همین تالار میزارم و بعدش شما زحمت میکشید یه ویرایشی انجام میدید و مطالب نادرست و کهنه و باستانی و مربوط به حدودا 9 سال پیش در باره ی بریتنی خاک بر سر رو پاک میکنید و جان من در مورد بریتنی بحث را ننداز .ممنون
http://www.forum.bidari-andishe.ir/thread-5782.html
عزیزم خواهشا یکم حوصله به خرج بده و اونجا همشو بخون!! به دقت،خواهشا...(با این که میدونم نخواهید خواند و پاکش هم نخواهید کرد)
بعضی از مدیران نسبت به بنده لطف شدید دارن و هرچی مینویسم "می پاکن"!!!خیلی ممنون.این همه تکراری نوشته چرا گیر نمیدین؟!عجبا!!عجبا!
یاحق

سلام علیکم
بزرگوار این مقاله ی بنده برای حدود یکم کمتر از یکسال پیشه . که من الان فرصت کردم تو تالار بذارمش . بزرگوار این لینکی که به من دادید مقاله ی بنده است که قبل از خودم تو تالار گذاشته شد . البته خدا خیرشون بده . من پایین وبم نوشتم به جهت اطلاع رسانی نام منبع نیاز نیست . البته ایشون مطالبی رو اضافه کردن که واقعا قابل استفاده است . یا علی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: مقاله ی جامع فراماسونری و مافیای موسیقی / بخش اول - alqous - ۴/مهر/۹۰ ۲۱:۱۶

[-]