کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فلسفه ی سینما
۱:۰۰, ۱۶/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/فروردین/۹۱ ۱۹:۳۵ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #5
آواتار
ببینید یکی از مهمترین دستورات اسلام جمله لا اله الا الله هستش
در قسمت اول ما میگیم لا اله یعنی هیچ خدایی نیست هیچ خدایی رو قبول نداریم و در قسمت دوم میگیم الا الله یعنی جز الله
در قسمت دوم ما داریم برائت میجوییم وی میگیم چی نمیخوایم و در قسمت دوم داریم میگیم چی میخوایم
زندگی ما هم همینطوره اول باید بگیم چی نمیخوایم بعد بگیم چی میخوایم
ببینید ما میگیم سینما محصول غرب و استکبار جهانیه پس اینو نمیخوایم در صورتی که باید اینو بخوایم اما به یک شرط
ببینید ما چیزی داریم به عنوان استراتژی جنگهایه نا متقارن و متقارن(که به دلیل طولانی نشدن فقط قسمت مورد نظر رو میگم)در قسمتی ازش میگیم استراتژی جنگ نامتقارن مثبت یعنی اینکه در زمین حریف با قوانینی که خودمون تعیین میکنیم کار میکنیم نمونش میشه همین سینما
ما باید سینما رو به نفع خودمون تغیر بدیم نه مث این کارشناسهایه یک شبه بشینیم هر شب یه سریال رو ببینیمو علائم ماسونی ازش بکشیم بیرون
اصلا درستش اینه که تو سریالها و فیلمها علائم ماسونی باشه
چون اولا محصول غربه و دوما پالایش نشده و از فی*ل*تر ما رد نشده
اگه شده بود درست ولی الان که نشده تحلیلش مسخرست
من هم با توجه به زحمت اون دسته از دوستان میگم که انقدر رو درو دیوار دنبال علائم ماسونی بگردید تا خسته شید!
خوب من هم در راستای جمله لا اله الا الله امروز لا اله رو مطرح میکنم و اولا میگم سینما چی هست و چه قدرت هایی داره و چرا ما سینما غرب رو نمیخوایم
و تو قسمت بعدی درباره الا الله و اینکه چه چیزهایی میخوایم و چگونه استراتژی نامتقارن مثبت رو تو سینما پیاده کنیم صحبت میکنم
ببینید سینما یک ابزار قدرت در هنره
تعریف قدرت میشه توان تحمیل اراده بر دیگری که به سه طریقه
1.سخت:که ما اعمال میکنیم ارادمون رو(مث اینکه پول داریم میخریم زور داریم میکنیمو. . .)که با ماهیت قهر و اشتی شناخته میشه
2.نیمه سخت:اکراهی طرف میپذیره که ماهیت تشویق و تنبیه داره
3.نرم:که سیاست مورد نظر ماست که طرف به اختیار میپذیره و بر دو قسمه
الف)اغوا:که در سینما غرب دنبال میشه و موضوع این پسته
بـ)ارشاد:که در موردش در پست بعدی بحث میشه!
نکته:نا گفته نماند که سینما دارای سه جنبه رسانه صنعت و هنره که در غرب هر سه مد نظر اما در ایران فقط صنعتش!
نگاه کنید در اغوا به زبان غریزه که همون وحی شیطانیه با شما صحبت میشه و بن مایع سینما غرب هم بر همین پایست که شما میبینید که در اکثر فیلمها با دست گذاشتن روی شهوت و غضب

یک خط تعلیق به داستان میدن و کلا بن مایع داستان رو به وجود میارن
در حقیقت سینما غرب خط تعلیق یک غماره که مثلا بالاخره بانک رو میزنن یا نه بالاخره دزده رو میگیره یا نه و. . .
در این قسم از فیلمها برای که بتونن بیننده رو پای فیم نگه دارن دست به پدیده هیجان سازی یا اکسیرسیریسم میزنن که همونطور که گفتم از طریق فرمول شهوت و غضبه یعنی رو یکی از اونها دست میذارن
در ضمینه شهوت میشه همونقضیه عشقهایه مثلثی و این عاشق و معشوق بازی ها که در نمونه ایرانیش بسیار شاهدشیم تا جایی که در فیمهایه مذهبیمون شاهد این قضیه هستیم(در امام علی قطام و ابن ملجم به هم میرسن یا نه –در مختار ناریه و جاریه که بالاخره پوز مختار رو میزنن و عمر رو به عقد خواهر مختار در میارن-در امام رضا بیژن امکانیان و لادن طباطبایی و. . .)و این قضیه تاجایی پیشرفته که وقتی فیمی نظیر ملک سلیمان فاقد این قضیه هستش انگ بی سنایویی و

بی فیلم نامگی بش میزنن
این ابعاد دراماتیکی باید مث یک اسانس به ادامس باشن این اسانس فقط برای اینه که ما از جویدن ادامس خسته نشیم نه اینکه خط مشی داستان دسته اینا باشه اما متاسفانه برعکسه و اثار سوء زیادی داره
یکی از پیامهایه سوء که این نوع ذائقه سازی!که البته در عشقهایه مثلثی شاهدش هستیم(برای اطلاع بیشتر روجوع بشه به پست تحلیل سیمین روز قسمت9)همون مفهوم هر گلی یه بویی داره هستش
یعنی زیاد نباید پای یک همسر موند و باید دنبال تعدد زوجات بود چون بالاخره ذائقه ادم خسته میشه دیگه و . . .و

اگر ما بخواییم در یک جمله بگیم که غریزه چیکار میتونه بکنه میتونم بگم که عمده کارش بازی با ذهنه و فکره که سیر تبدیلیش به هنر اینطوریه
وحی شیطانی تبدیل میشه به غریزه تبدیل میشه به ذهن و فکر و به کمک هنر تبدیل میشه به حس و در نهایت به رسانه و هنری می انجامه
این تولید حس یکی از مهمترین عوامله کشش در یک چیزه که فقط به کمک رسانه شکل میگیره که در سینما غرب به خوبی از پسش بر اومدن
وقتی شما جذب اون فیلم میشین چون ماهیت غریزی داره با ذهن و فکر شما بازی میشه و کمترین نتیجش خیال پردازی و رویا پردازی ما میشه که در جامعه به صورت عدیده میبینیم
که مثالش میشه یه پسری تو خیال زندگی با یه دختر فرو میره و تو رویاش ایندشون رو میسازه و همین باعث میشه وقتی جواب نه بشنوه چون با فکر زندگی با اون دختر زندگی کرده اون دختر رو به زور ببره و بش تجاوز کنه و. . .
یکی از اثار سوء دیگه سینما غرب اینه که زندگی رو به عنوان یک دین به ما نشون میده(سبک زندگی امریکایی)که در نهایت چون زندگی ها متفاوته دینهایه وتفاوتی به وجود میآد و باعث تعدد ادیان میشه و کثرت گرایی پیش میاد(بر خلاف ادیان الهی که میگن دین سبک زندگیه و همه باید بر اثاث شاخص دین زندگیشون رو بساززن نه بر اساس زندگی دینشون رو!)
در کل اگر بخوایم پیامهایه سینما و رسانه غرب رو دسته بندی کنیم توی این 5 دسته میگنجه
1.جهانی شدن با مرکزیت امریکا: که در سریالهایه 24و ای بی اس شاهدش هستیم
2.نشون دادن و به رخ کشیدن قدرت نظامی امریکا: مث فیلم امنیت ملی با بازی ویل اسمیت یا سریال یونیت
3.القا نظریات داروینیستی:سریالهایی نظیر 4400قهرمانان کایل ایکس وای که در اکثر این سریالها مث کایل ایکس وای خانواده ستیزی مطرحه که مثلا در اینده انسانها در جعبه به دنیا میان و نیازی به رحم مادر و خانواده ندارن ناگفته نمونه که خانواده بزرگترین انگاره استراتژیک برای ساخت جامعست
4.نفی فرشته و شیاطین:که در فیلم سینمایی لژیون شاهدش بودیم و در سریال سوپر نچرال هم میبینیم که شعار نیچه که خدا مرده مداوم تکرار میشه در این سریالها عمدتا فرشته ها مورد حمله قرار میگیرند توجه داشته باشین که اگه فرشته ها از قبیل جبرئیل زیر سوال برن و حی زیر سوال میره وحی زیر سوال بره نبوت زیر سوال میره نبوت زیر سوال بره دین زیر سوال میره و دین هم زیر سوال برهدر نتیجه

خدا زیر سوال میره!
5.چیزی که ما باش کار داریم خانواده:در سریالهایه امریکایی عمدتا زنها رو دله شوهر نشون میده که نمونه امریکاییش میشه سریال

خانه داران عاجز و ویکتوریا و نمونه ایرانیشم که زیاده که اخرین شاهکارش ورود اقایان ممنوعه
در این سریال عمدتا مناسبات بین نسلی و عشقهایه مثلثی ترویج میشه دقیقا چیزی که مامان ایسا

فرستاد برامون
مرده50ساله از زنش زده میشه و با منشی30سالش میریزه رو هم و زنه50ساله به خودش اجازه میده که به همین دلیل با یه

پسر20ساله بریزه رو هم و . . .
و دیگه جامعه از بین میره چون خانواده از بین میره(همونطور که گفتم جامعه اصلی ترین و بنیادی ترین نهاد تشکیل دهندش خانوادست)
در این سریالها و فیلمها هیجان سازی اما هیجان سازی به معنایه قلیان احساسات خارج از غریزه و فطرت و طبیعت که در اخر منجر به تنوع طلبی و در نهایت هیجان جنسی میشه
که در لایه هایه اولیه به زنا ذهنی و خود ارضایی میکشه و در نهایت به زنا جسمی و تعدد زوجات میکشه(البته خارج از شرع!)
و جالبه که بدونید هیجان تخلیه نمیشه بلکه انرژی هستش که تخلیه میشه و با تخلیه انرژی دوز بالاتری

از هیجان شکل میگیره
مثلا شما 20سال قبل با یه فیلم گودزیلا به هیجان میوومدید و میترسیدید ولی الان اون فیلم فقظ شما رو میخندونه
هیجان شما تخلیه نشده بلکه ظرفیت بیشتری پیدا کرده
حالا حساب کنید هیجان شما در زمینه جنسی زیاد بشه چه فاجعه ای میشه و با چند بار مناسبات جنسی فروکش میکنه!
به هر حال اینها در سریالها و فیلمهایه غرب فکر میکنم از علائم ماسونی مهمتر باشن یا از کوکا کولا بیشتر رو جامعه ما اثر داشته باشن
با اینها مبارزه بشه فکر کنم بیشتر به جامعه کمک کنیم
تو پست بعدی میرم سراغ اینکه سینمایی که میخوایم باید چی باشه
درضمن1.چون پست اصلی که میخواستم بذارم خیییییییییلی طولانی میشد مجبور شدم سرو تهش رو بزنم و بسیار خلاصش کنم دیگه بابت کیفیت پایینش عذر میخوام تقصیر من نیست!:دی
درضمن2.ببخشید طولانی شد!
برای فهم بهتر پست به وبم رجوع کنید و اخرین پست وبلاگم رو بخونید
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
فلسفه ی سینما - tyujhgfd - ۱۱/شهریور/۹۰, ۱۴:۱۳
فلسفه ی سینما - saeedzodiac - ۱۶/مهر/۹۰ ۱:۰۰