کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: کابالا شیطانی تر هست یا برده داری و کشتن انسانها ؟؟
کابالا
برده داری

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 3.88 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
واقعیت تاریخی کابالا ؟؟ از خیالات تا واقعیت !
۰:۰۴, ۱۸/آبان/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آبان/۸۹ ۰:۱۶ توسط hoseyni.)
شماره ارسال: #14

واقعا من از شما ممنون هستم که وقت گذاشتید . این نشون دهنده اهمیت دادن شماست . شما نتیجه نظر سنجی را ببینید . اکثر افراد کابالا شیطانی تر از حتی کشتن ملیونها انسان میدانند واین چیزی است که یهود میخواهد .
نقل قول:نه عزیز من فراماسونری ریشه تفکراتش به مصر باستان بر میگرده نه اینکه مصر باستان اون رو به وجود آورده. یهود فراماسونری رو به وجود آورده. کابالا یعنی سنت شفاهی که از زمان اول بنی اسرائیل و گوساله پرستان سامری یاد گرفتند از مصر و سینه به سینه مخفیانه و شفاهی منتقل کردند به آیندگان و بعدها در قالب کابالا و کتاب ظهور نمود پیدا کرد.
این دقیقا اختلاف من با شما دوستان هست . گویا سند های تاریخی ارزشی برای شما ندارند و دنبال چیزهایی هستید که یهود مایل است مردم همان گونه فکر کنند . من کابالا را فقط یک فریب میدانم و آنهم با مطالعه 5 جلد کتاب 500 صفحه ای .
عزیزان بیش از این بحث را جایز نمیبینم هم به علت مشغله کاری خودم و هم این که آنچه گفتنی بود گفتم . دوستان هر کس واقعا خواستار شناخت دشمن باشد باید کمی وقت برای مطالعه صرف کند . لذا اگر دوستان خارج از تمام پیش داوری ها کتاب ها و منابع را مطالعه کنند بعد نتیجه گیری کنند به مقصد میرسند همان گونه که وعده الهی اینست .
به نظر این حقیر بعد از خواندن -کتاب زرسالاران یهود یا -کتاب تاریخ یهود ایران و یا – تاریخ جنگ های صلیبی و بسیاری کتب دیگر که مستندات تاریخی قابل قبولی دارند متوجه خواهید شد یهود هیچ باور معنوی جز پول و مادیات ندارد و مروج اصلی خرافات و مذاهب دروغین است . صهیونیست دست به هر اقدامی میزند یرای حفظ خود . مسلمان میشود / مسیحی میشود تا جایی که به مقام پاپ میرسد و هویت یهودی خود را مخفی میکند . قاره ای را از بین میبرد . جنگ صلیبی راه می اندازد در راه شیطان قدم بر میدارد ولی به شیطان اعتقادی ندارد . به هیچ چیز جز خودش اعتقاد ندارد و هر زمان به هر وسیله ذهن مردم دنیا را از خود منحرف میکند .( من شخصا به جن و شیطان اعتقاد کامل دارم ) گاهی با پیشگویی امثال نوستراداموس گاهی با رواج شیطان پرستی گاهی بهاییت و هر کار دیگری . دوستان مسئله زمان ما شیطان پرستی عده ای خرافاتی نیست . این افراد فقط بازیچه دست یهودند برای گمراهی ذهن ما .باز میگویم مسئله اصلی خود یهود است . خود سرزمین فلسطین ( برداشت غلط نشود یهود را پیرو شیطان میدانم ولی نه اینگونه که خودش ادعا میکند ). [u]با مبارزه با کابالا کاری از پیش نمیرود چون فرقه جدیدی ظهور کرده و تمام وقت باید با فرقه ها مبارزه کرد .[/u]
راه اصلی مبارزه با ریشه است . کسب دانش واقعی و دید باز . این که یک بنا سه گوش ساخته شده یکی هشت گوش و دیگری هرمی هیچ مشکلی را حل نمیکند . اگر قرار بود بناهای هشت گوش مثبت ترین نیرو را داشته باشند کعبه چهار گوش ساخته میشد ؟؟ و بسیاری از بناهای بودائیان که خدا را قبول ندارند هشت وجهی است . شاید اینان از خدای متعال بر ساخت بنا موفق ترند !! این سبک معماری شرقی است . همین . اگر ذره ای اهمیت داشت به نظر شما در دین ما به آن اشاره نمی شد ؟ آیا حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) استغفرالله فکرشان به این موضوع نمیرسید ؟ در میان شاگردان امام صادق (علیه السلام) شما چند نفر را پیدا میکنید که به دنبال مبارزه با علوم خفیه باشند ؟
در طول تاریخ بنگرید تمام امامان ما به دنبال احیای دین بودند و مبارزه با ظلم . بزرگان ما همیشه برای محکوم کردن یک فکر و رفتار غلط در پی بازیابی این جریانات نبودند بلکه علت اصلی را بیان میکردند.
در کل اگر قصد شناخت دشمنان اسلام را دارید تاریخ را بخوانید و در یابید چگونه با این قوم زیرک و خونخوار مبارزه کنید نه اینکه طبق روش پیشنهادی مستند ظهور از برق استفاده نکنیم و حمام آفتابی درست کنیم .از سیستم جدا شدن و یا بررسی خرافات راهی پیش نمیبرد . مبارزه رو در رو با علم و سیاست است که موفقیت در پیش دارد . این کشتار بیرحمانه مردم فلسطین است که واقعیت دارد . بعضی میگویند چه چیزی انگیزه این کشتار است و از این سوال نتیجه میگیرند کابالاست و ما باید با فکری که پشت این کشتار است مبارزه کنیم . من به این دوستان میگویم کابالا نقش یک دشمن فرضی را دارد که یهود برای مشغول کردن شما ساخته همان گونه که در طول تاریخ بارها و بارها به شیوه مختلف ذهن همگان را مشغول کارهای حاشیه ای میکرده تا کار خود را در پشت آن انجام دهد . دسیسه های استر در ایران را بخوانید . این که چه تفکری باعث این کشتار شده هیچ ربطی به آیین خرافی یهود ندارد . این تفکر همان تفکریست که باعث شد حضرت یوسف (علیه السلام) در چاه بیفتد . همان تفکر جنگهای صلیبی همان تفکر برده داری و هر زمان با پوششی متفاوت .
در پایان از تمام دوستان تشکر میکنم و یقینا هر کس به دنبال حقیقت باشد خدا همراه اوست .
در پناه حضرت ولی العصر (علیه السلام)

در ضمن دوستانی که فکر میکنند اینجانب مطالعه ندارم باید بگویم ( گر چه مایل نبودم بگویم ) بنده بالای 10 هزار صفحه کتاب و مقاله در مورد شیطان پرستی و انواع مذاهب و کابالا مطالعه کردم و این جدای حضور شخصی در بسیاری از مجالس این چنین و صحبت مستقیم با این افراد بوده . حداقل 30 نفر شیطان پرست و پیرو کابالا و فرق دیگر را شخصا دیده و با ایشان صحبت کردم و جالب است بدانید از نظر همین افراد اعتقاد ما به شیطان رجیم مسخره بود و انها به کل این چنین دیدی به شیطان نداشتند . شاید لازمه شما دوستان کمی از دید خود شیطان پرستان را هم بدانید بعد میبینید چه قدر خطا میروید . بیشتر توان ندارم وقت برای چنین مسایلی در این سایت بگذارم و کتاب های مستند زیادی مانده که باید برای شناخت دشمن حقیقی مطالعه کنم و امید دارم حضرت حق همه ما را راهنما باشد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، idea ، islamnab
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: واقعیت تاریخی کابالا ؟؟ از خیالات تا واقعیت ! - hoseyni - ۱۸/آبان/۸۹ ۰:۰۴

پرش در بین بخشها:

بالا