|
چرا خداپرستی (بررسی دوره های مختلف)
|
|
۱۸:۵۳, ۱/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام من در این تایپیک قصد دارم به کمک شما دوستان عزیز به دوره های تمدن در دانش غربی و همچنین اسلامی(شیعه) بپردازم. من این مباحث را بیشتر در سخنان دکتر عباسی و همچنین دوست عزیزمون آسیر که چند وقتی هست که دیگه سری به ما نمیزنه و امیدوارم همیشه موفق باشه و دوباره با پست های ارزشمند خودش ما را راهنمایی کنه مشاهده کردم و دوستان علاقه مند به پیگیری این مطلب گوش کردن به سخنان دکتر عباسی و خواندن مقالات ایشون بهشون کمک بسیاری میکند. نقل قول از دکتر عباسی نقل قول:یکی از بسترهای اصلی بصیرت بخشی فلسفه تاریخ است و یکی از ضعف های اصلی هم به عدم شناخت بنمایه های فلسفه های تاریخ برمی گردد.همانطور که مشاهده کردید ما از دوره شناسی از منظر غرب شروع میکنیم و بعد از اتمام آن به دوره شناسی از منظر تشیع میپردازیم فقط دوستان باید در این مورد کمک کنند در ادامه به بحث در مورد هر دوره به ترتیب عصر کهن(Ancient) عصر مدرن(Modern) عصر پست مدرن(Post modern) عصر ترنس مدرن(Trans modern) می پردازیم بعد از بحث در هر دوره به سراغ دوره بعد میرویم و مولفه های هر دوره و نماد های هر دوره و اینکه در هر دوره اصالت ازان کیست و علت شکست هر دوره و ورود به دوره جدید میرویم با دوره عصر کهن(Ancient) شروع میکنیم و از دوستان میخواهم با بحث درباره این دوره و مولفه های مهم این دوره و علل شکست و پایان این دوره و ورود به دوره جدید بپردازیم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
دوران - فرهاد - ۱/بهمن/۸۹ ۱۸:۵۳
عصر کهن و خدایان باستان - فرهاد - ۲/بهمن/۸۹, ۱۹:۴۱
پایان عصر کهن و ورود به عصر مدرن - فرهاد - ۳/بهمن/۸۹, ۱۸:۳۱