کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
توضیح در مورد "DC" انتهای نام شهر واشینگتن دی سی
۱۳:۵۵, ۳۰/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۰ ۱۳:۵۸ توسط جویای حقیقت.)
شماره ارسال: #8

(۳۰/مهر/۹۰ ۱۱:۴۰)Mason_yab نوشته است:  سلام ، به آقا یا خانم جویای حقیقت باید بگم من با آقای رائفی پور ارتباط دارم این مساله رو هم به خود ایشون منتقل کردم . ایشون هم قبول کردن که اشتباه کردن . ایشون در سخنرانی هاشون میفرمودن معنای "منطقه ی کلمبیا احمقانه است" یعنی هیچ دلیلی برای این مورد نمیدیدن!
اما بعد از این که مقاله ی "واکاوی نمادگرایی در کنگره ی ایالات متحده" رو بدعوت من خوندن فرمودن "در این مورد دچار اشتباه شدم" . فکر میکنم مشکل شما و دیگر دوستان در بیشتر در مورد خط آخر مطلب باشه ، که باید بگم ربط به شخص خاص نداره!!!

بسم الله الرحمن الرحيم
دوست عزيز سلام :
از اينكه همه رو جاهل مي دوني و ما رو هم از اين قائده مستثني نكردي ، خيلي ممنون . فكر ميكنم اين شما هستي كه داري از روي غضب يه مسئله اي رو مطرح مي كني . شما اگه هر مسئله اي داري برو حلش كن . به هيچ كسي هم ربطي نداره . اينكه شما درست ميگي يا آقاي رائفي پور بايستي ، تحقيق كرد كه بنده انجام دادم . به دوستان پيشنهاد مي كنم برن توي مطالب غير فارسي جتسجو كنن . قضاوت هم با خودشون . برخورد جنابعالي با ديگران آنچنان خصمانه ست كه كسي ندونه فكر مي كنه من با شما يا شما با آقاي رائفي پور پدركشتگي داريم . اين نوع ادبيات رو فقط كساني به كار مي برن كه با فرد مقابل دشمني دارن . گفتم كه مثال شما مثل همون آقاي مجريه ! براي شما واقعا متاسفم كه با اين ادبيات هم شخصيت خودتون رو زير سوال مي بريد هم شخصيت ديگران رو !!! با اين اوصاف از شما ميخوام اين بحث رو تمومش كنين و ادامه ندين .
در پناه الله
يا مهدي مدد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثاق ، Mason_yab ، جوینده حق ، | جستجوگر | ، عبدالرحمن
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: توضیح در مورد "DC" انتهای نام شهر واشینگتن دی سی - جویای حقیقت - ۳۰/مهر/۹۰ ۱۳:۵۵

[-]