|
قبل از ورود به این موضوع، اصول دین را به ترتیب بگویید#%
|
|
۱۱:۲۲, ۳/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۱ ۲۲:۱۵ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام چند روز پیش با یکی از دوستان در مورد مسائل دینی بحث می کردم. و به قول خودمون که بحث بسیار عمیق بود و هر کسی نمی تونست در این بحث شرکت کنه. تا اینکه بطور اتفاقی سوالی زیر مطرح شد: "اصول دینه چیه؟". من بدون درنگ گفتم: خوب معموله، توحید و ... . کمی شک کردم که نکنه اشتباه می گم. و جالب این بود که اون دوستم هم چنین مشکلی داشت. برام خیلی جالب بود که، من که این همه ادعام میشه، اصول دینم را بلد نیستم به ترتیب بگم. این سوال را بصورت SMS از دوستان پرسیدم. و جالب این بود که تقریبا 15% تونستند جواب درست را برای من ارسال کنند. نتیجه گیری: ما (من) اینقدر خودمون را مشغول چیزهای دیگه ای می کنیم که از اصل موضوع دور می شم. به قول یکی از دوستان در این تالار "ما در اصول دینمان تقلید می کنیم. و در فروع دین تقلید را اشتباه می دانیم، در صورتی که باید برعکس این باشد" واقعا اگر ما (من) فقط به همین اصول دین بیاندیشیم و جان مطلب آن را درک کنیم، آن وقت می توانیم بگوییم که مسلمان و با ایمان هستیم. بارها خداوند در قرآن وقتی می خواد دستور بده با عبارت "ای کسانی که ایمان آوردید" شروع می کنه، و این حرف یعنی اینکه برای انجام فرامین الهی اول باید ایمان داشته باشیم. و ایمان نیز با شناخت حاصل می شه. شناختن هم باید پایه ای و بنیادی باشه. حالا هی بریم تو سر خودمون بزنیم که ایلومناتی و والت دیزنی و فلان و فلان ... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |