(۱۰/آبان/۹۰ ۲۱:۰۶)MOHIE نوشته است: نقل قول:الحمدلله ما که از اول صدای این ... رو گوش نمیکردیم. مگر یه ربنا بود که اونم وقتی بود که به انتظار اذان نشسته بودیم و به ناچار میشنیدیم.
ولی حیف از اون وقتی که حروم این شد.
خدا رو شکر که توانسته ام در حد توان به اطرافیان در مورد این .... آگاهی بدهم.
بروید و مصاحبه ی این .... رو با شبکه ی بی بی سی ببینید. ببینید که چطور ملعبه ی دست مجری شده، چطور در دام هایی که مجری پهن کرده برای مصادره کردن او با میل و رغبت گرفتار میشه. ببینید که چطور افسارش رو مجری گرفته و هر کاری دلش میخواد میکنه.
البته این عقایدش رو فقط یه همچین جایی میتونست بگه. مشکل از پایه است.
حالا هم که هم کاسه شده با ضد انقلاب.
عزیزم بنده خودم طرفدار جناب شجریان هستم به اعتقادش هم هیچ کاری ندارم
هنر منده داره کارشو انجام میده و میخونه تا مردم لذت ببرند و من فقط همین برام مهمه کاری به اعتقاداتش ندارم
ایشون دوست داره این جوری باشه ما دوست داریم مسلمون باشیم و پیرو ولایت
اسلام زورکی که نمیشه اعتقادات هرکس به خودش مربوطه این آقا واسه هنرش معروفه منم اونو برای هنرش دوست دارم
و اعتقادات ایشون هیچ اهمیتی برام نداره ایشون به خاطر هنرش معروف هست نه واسه اعتقاداتش
ملاک حال افراد است .
در حال حاضر ایشون بخاطر اعتقادات سیاسی و مبهم مذهبیش معروفه!!!!
به ما هم ربطی نداره که مسلمان هستش یا بهایی ، من بعنوان مسلمان حداقل نمیتونم در مقابل توهین ایشون به دینم سکوت کنم . . .
.
(۱۱/آبان/۹۰ ۹:۰۹)MohammadSadra نوشته است: (۱۱/آبان/۹۰ ۳:۲۰)shafagh_mah نوشته است: کاش این جناب شجریان چشمش رو باز کنه و یادش بیاد که قبل از این حرف هاش کسی ازش دعوت نمی کرد(بی بی سی و ...) و زیادی آدم حسابش نمی کردن.حالا هم دارن ازش استفاده ابزاری میکنن و هروقت سوخت پرتش میکنن توی ...
ای کاش آقای شجریان فقط برای یک بار هم که شده این احتمال رو بررسی می کرد. نمی گم تاییده فقط می گم ای کاش یک بار هم که شده این احتتتتتتمااااال رو در نظر می گرفت. ای کاش یک بار هم که شده در نظر می گرفت شاید که بازی خورده.
من بخاطر کاری که دارم با آدم های نابغه زیاد سر و کار داشتم دوستان به عنوان یه برادر از من بپذیرید که این آدم ها رو نباید به عنوان یه آدم عادی نگاه کرد، باید دلمون به حالشون بسوزه. اینها در زمینه های دیگه غیر از تخصصشون دقیقاً مثل یک کودک رفتار می کنند. دوستان نباید سرزنششون کرد. اینها احتاج به ترحم و کمک دارند (البته با احترام جوری که متوجه نشند و بهشون بر نخوره) نباید ازشون عصبانی شد نباید بهشون خرده گرفت. اگر دقت کرده باشید یکی از اعضای فامیل مثل پسر یا دختر یا همسر همیشه همراه اینها هست چون به تنهایی از عهده نیازهای عادیشون بر نمیان.
من خیلی با این تیپ آدم ها تجربه کار دارم، به خدا در زمینه های دیگه مثل طفل هستند. آدم بخاطر اشتباه طفل که سرزنشش نمیکنه چه برسه به دعوا. الان جای توضیحش نیست ولی می تونم اونقدر مثال از این تیپ آدمها بیارم. اینقدر دلم میسوزه بخاطر بی لیاقتی ماها یه همچین آدمی به راحتی بازی خورده. اینها در زمینه تخصصشون یه گنجینه هستند، حیف این آدم هاست، نباید بذاریم از دست برند.
من کاملاً موافقم!
ضمن این که با نظر اون دوستی که فرمودن :
اگه الان مشکل بزرگی در موسیقی وجود داره به خاطر کم کاری همه است
رو هم بطور خاص قبول دارم! چون برخی از دوستان دارن یک حومت پلیسی در ایران ترسیم میکنن که کسی توش حق ابراز عقیده و عرضه ی هنر خدش رو نداره . من میگم همونقدر که شاید کم لطفی ای در قبال شجریان صورت گرفته (قبل از این ماجراها) در قبال دیگران هم کوتاهی شده . یعنی شجریان چون شجریان بوده مورد بی مهری نبوده (اگر بی مهری ای بوده باشه . . .)
ضمن این که یلدمون ما داریم در مورد گرایشات سیاسی ایشون صحبت میکنیم!