(۱۷/آبان/۹۰ ۲۱:۳۴)ilidin نوشته است: سلام من هم تمام صحبت های اون دوستمون رو قبول ندارمنقل قول:
اون دوره که ما هیچی نداشتیم حتی موشک درست حسابی هم نداشتیم.
این حرف شما رو قبول ندارم
ما از نظر نیروی هوایی سومین کشور در جهان بودیم و در خاورمیانه اول چون شاه( کاری به خوبی و بدیش ندارم) هر دو سه سال یکبار تجهیزات نظامیش رو بروز میکرد اصلا" صحبت نیروی هوایی عراق نبود
تمام خلبانا چه در ایران و چه در امریکا زیرنظر بهترین مربیا با بهترین امکانات آموزش دیده بودن
همین هواپیما های f-14 پیشرفته ترین جت جهان بود اونموقع یه سیستمی داشت اگه استفاده میکردی هیچ رادار جت عراقی که اونموقع میگ بود مال شوروی نیمتونست پیداش کنه
اگه هزینه آموزش نیرو های هوایی ایران 10 بود مال عراقیا یکم نمیشد
سیستم پدافند هواییمون هم که مال امریکا بود خود ایران مستندش رو نشون داد که بعد راه اندازیش پدر جتای عراقیا رو در آوردن
کلا" پدر نیروی هوایی عراق رو در آوردن
ضمنا" تجهیزات نیروی دریاییمون هم همه پیشرفته و امریکایی بود که بازم صحبت عراق نبود
اینارو گفتم تا بدونین ما همچینم دست خالی نبودیم
ولی منم با نیروی ایمان موافقم همونطوری که خدا در قرآن میگه یک مومن واقعی برابر با 10 تا کافر
بعد میگه اگه مومن خیلی واقعی هم نیستین یکنفرتون حریف 2 تا کافرین
ازین حرفای با دست خالی و سنگ هم نزنین چون ارتش و سپاه ما هم چیزایی دارن که اونا بخوابم ندیدن
دوست عزیز یه مقدار تاریخ جنگ رو مطالعه کنید . ما اوایل موشک زمین به زمین نداشتیم . بعدا با واسطه خریداری کردیم .
(۱۷/آبان/۹۰ ۲۲:۱۳)roohi_issa نوشته است: (۱۷/آبان/۹۰ ۲۱:۳۴)ilidin نوشته است:
اضافه کنم که اوون موقع موشک صدام به تهران نمی رسید ولی وقتی رسید اکثر تهران خالی شد و رفت استانهای شمالی. بدجوری اوضاع قاراشمیبش بود .شهر فاو را هم آمریکا به طرز وحشتناکی از ایران پس گرفت. ناوچه ها هواپیمای ما رو آمریکاییها زدند تا اینکه قطعنامه 598 پذیرفته شد و باز خاک ما دست عراق بود.
قبل از ورود ناوهای آمریکایی به خلیج فارس ؛ امام به فرمانده وقت سپاه گفت من اگه جای شما بودم آرپیجی دست می گرفتم و ناو آمریکایی رو قبل از ورود به خلیج فارس می زدم . فرمانده به امام گفت : یعنی شما می فرمایید من این کار رو بکنم؟ امام جواب داد من گفتم اگه جای شما بودم این کار رو میکردم. اون موقع فرمانده این کار رو نکرد و ناو های آمریکایی از اون روز تا به امروز خلیج فارس رو ترک نکرده اند ...
فرمانده کسی بود که از کمی امکانات و مهمات اونقدر با امام صحبت کرد که امام جام زهر رو نوشید.