| نظرسنجی: فکر میکنید خدا چقدر جواب دعاهاتون رو داده؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| همه | ![]() ![]() |
6 | 100.00% |
| متوسط | ![]() ![]() |
0 | 0% |
| کم | ![]() ![]() |
0 | 0% |
| تمام | 6 رأی | 100% | |
|
دلنوشته ها و اشعار
|
|
۲۳:۱۷, ۱۱/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
مثل همیشه هیچ به روی خودت نیار *** این بار هم نیامده بودی سر قرار
گفتی اگر که عاشقی،کو نشانت *** من عاشقم، نشان به همین قلب بی قرار به روی ریلهای زمان خیره مانده ام *** شاید تو را بیاورد از راه، یک قطار حرف دلم عصاره این چندواژه است *** تا کی شکست، خرد شدن، بغض،انتظار؟ تقویم ها،نبود تورا ناله می کنند ** در سالهای ساکت و بی روح و مرگ بار تقویم ، بی تو هرچه که هست قشنگ نیست *** فرقی نمی کند، چه زمستان و چه بهار حتی تمام فلسفه ها بی تو مبهم اند *** مرزی نمانده بین جهان،جبر، اختیار دنیا پر است از همه چیزهای شوم *** از هر چه اتفاق عبث، تلخ، ناگوار از زندگی به سبک حیوان، ولی مدرن *** یعنی که کار،پول،هوس،کار کار کار... از ایسم های پر شده ازپوچ پوچ پوچ *** از طرز فکرهای طرفدار انتحار از هرچه ریشه اش به حقیقت نمی رسد *** از ماسک های چهره نما، اسم مستعار از جنگهای خانه برانداز و بی دلیل *** از قتل عام، بمب،ترور، چوبه های دار دنیا شبیه بشکه های باروت شب به شب *** نزدیک می شود به عدم، مرگ، انفجار من شرط بسته ام که می آئی و مطمئن *** هستم برنده می شوم آخر در این قمار یعنی که می رسی وجهان پاک می شود *** از هر چه جسم فاسد و اشباح نابکار آنوقت با دو دست خودت پخش می کنی *** در بین تشنگان جهان، سیب آبدار حرف دلم عصاره این چند واژه است *** تا کی شکست، خرد شدن، بغض ، انتظار؟ این شعر اگر چه قابلتان رانداشته *** آقا فقط قبول کنیدش به یادگار اصلا برای آنکه بفهمم چه گفته ام *** انگشت روی مصرع دلخواه خود گزار یک شعر عاشقانه که می خوانیش و یا *** یک مشت درد و دل که نمی آیدت به کار یا صاحب الزمان.... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دلنوشته | nicolo | 0 | 800 |