|
بیاییم به وصیت نامه های شهدا عمل کنیم ..
|
|
۰:۵۹, ۲۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
![]() نوشته ای از وصیت نامه شهيد شوشتري: ديروز از هرچه بود گذشتيم، امروز از هرچه بوديم! آن جا پشت خاکريز بوديم و اين جا در پناه ميز! ديروز دنبال گمنامي بوديم و امروز مواظبيم ناممان گم نشود! جبهه بوي ايمان مي داد و اين جا، ايمانمان بوي ريا مي دهد. الهي نصيرمان باش تا بصير شويم... بصيرمان کن تا از مسير برنگرديم و آزادمان کن تا اسير نگرديم... mall">بخشی از سخنان آن شهید بزرگوار قبل از شهادت: اگر امروز هم هر دیوانه و هر ابلهی دستش به این کشور دراز شود ، دستش را قطع می کنیم. ما همان آدم ها هستیم و با همان انگیزه و همان اراده .حالا درست است که موهایمان سپید شده است، اما امروز برای شهید شدن بیشتر آماده هستیم،چون آنروز یک آرزوهایی توی دلمان بود ، اما امروز همه آرزوهایمان تمام شده.امروز برای شهادت از هر روزی آماده تر هستیم. امام خميني: mall">مقام معظم رهبری: نقل قول شهید شوشتری درباره زندگی امام خامنه ای (روحی فداه):مقداری زیلو در خانه مقام معظم رهبری بود. آن ها را جمع کردیم و فروختیم و یک مقدار هم پول از مال شخصی خودم روی آن ها گذاشتم. تا به جای آن زیلوها، برای منزل آقا فرشی تهیه کنیم. وقتی زیلوها را عوض کردیم و فرش ها را پهن نمودیم، آقا تشریف آوردند و فرمودند: «این ها دیگر چیست؟!» گفتم:« زیلوها را عوض کردیم.» فرمودند: اشتباه کردید که عوض نمودید. بروید همان زیلوها را بیاورید. اصرار را بی فایده دیدم و با هزار مکافات رفتم و زیلوها را پیدا کردم وتوی خانه انداختم. زیلوهایی که واقعاً به آن ها نگاه می کردی، می دیدی که نخشان در آمده و ساییده شده اند.
. . . . . . . .. . . . . . . .. . . . . . . .. . . . . . . .. . . . . . . . برای شادی روح امام و شهدا صلوات . . . . . . . .. . . . . . . .. . . . . . . .. . . . . . . .. . . . . . . . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| وصیت نامه شهید محمد جهان آرا | hadis222 | 1 | 1,174 |
۴/اسفند/۹۴ ۱۶:۳۴ آخرین ارسال: mohammadz |
|
| وصیت نامه های تصویری شهدا | قبیله منتظر | 4 | 2,975 |
۲۸/شهریور/۹۴ ۱۴:۲۷ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|
| وصیت نامه شهید شجاعیان با صدای خود شهید | ehsan8taherian | 0 | 1,130 |
۱/شهریور/۹۴ ۲۲:۳۰ آخرین ارسال: ehsan8taherian |
|
| وصیت نامه فرماندهان شهید پوستر شد | vahrakan | 0 | 1,362 |
۲۲/فروردین/۹۴ ۹:۱۶ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| مگر نمیبینی مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) سرباز میطلبد؟ ظهور در وصيت نامه شهدا | sarallah | 1 | 1,566 |
۸/مهر/۹۲ ۶:۱۲ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| اگر به جای شهدا بودید در وصیت نامه خود چه می نوشتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟ | saloomeh | 9 | 4,827 |
۱۱/فروردین/۹۲ ۱۸:۰۴ آخرین ارسال: عماره |
|

![[تصویر: A0757512.jpg]](http://media.farsnews.com/Media/8807/Images/jpg/A0757/A0757512.jpg)