کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 12 رای - 2.92 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
«قلب یخی» اولین محصول ایرانی مرتبط با فراماسونری
۳:۰۵, ۲۷/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آبان/۹۰ ۳:۰۷ توسط alitalebi.)
شماره ارسال: #79

برای اینکه بتونم تو بحث شرکت کنم مجبور شدم فصل اول رو تو 24 ساعت ببینم پدر چشم و کمرو گردن سیستم و اینا همش در اومد
این اظهار نظر من درباره فصل اول است.
به نظرم سریال بسیار بسیار قوی جذاب و مهیج است.
کارگردان سعی کرده به عقاید و فنون کارگردانی خودش پایبند باشه ولی بسیار علاقه مند به سریال های امریکایی مخصوصا فرار از زندانه به طوری که حتی بخش هایی دقیقا کپی برداری شده که هیچ اشکالی نداره کپی خوب هیچ موردی نداره
در کل سریال از لحاظ فنی و قصه نمره عالی بهش میدم چون مشخصا سکانس به سکانس کار شده.
گریم رنگ بندی کادر بندی و جتی حرکت دوربین در صحنه ی متحرک و ایستا بودنش تو صحنه های بسته بسیار دقت شده.
تنها نقطه ی مبهم این کار مثلثی بودن عشق های حسی یاریه به طوری که فقط عاشق زن کارگردان نشده هر زنی تو فیلم هست یه میخواد باهاش ازدواج کنه که فکر میکنم در نهایت میخواد رو این نکته کار کنه کارگردان.
جدا جا خوردم که چرا این سریال با شکست اقتاصدی روبرو شده محصولی بسیار جالب با موضوع ماسونی هم که جذاب تر شده.
به زودی فصل دوم رو هم میبینم و نظرم رو میدم.
خیلی از دوستان شاکی بودن از این سریال و نقدهایی وارد کردن که باید بگم عزیزان این اولین محصول در این باره است نباید که نمره 20 رو بگیره تازه راه باز شده برای این حرکت دیگه کم لطفی نکنید همین حرکت بزرگی بود.
مسخره گرفتن یا نگرفتن ماسون و افرادی که در این نقش ها بازی میکنند رو نفهمیدم یعنی چی
اگر دوست عزیز این مورد رو توضیح بده ممنون میشم.
(۲۵/آبان/۹۰ ۲۲:۱۰)Anti gods نوشته است:  توی این سریال کارگردان میخواسته شخصیتارو خاکستری دبیاره ولی به شکل بسیار مبتدیانه این کارو کرده واصلا شخصیتا درست از آب در نیومدن.یکی از دلایل در نیومدن داستان وسردرگمی آن هم همین شخصیتای به ظاهر خاکستریه.
هدف کارگردان مبهم نشان دادن افرادی است که در این تشکیلات در حال فعالیت هستند.شما اصلا نمیتونی حرکت بعدی شخصیت رو پیشبینی کنی و این نکته ی مثبت کاره.
هرجا به سود گروه باشه پیش میرن و اگر دیدن منافع به خطر می افته سریع نقشه رو عوض میکنند یا فرد مزاحم از بین میره این واقعیتی است که مشاهده میکنیم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رمز شب ، mrfarzadj
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
ظهور12 - Amir - ۲۶/مهر/۸۹, ۳:۳۱
RE: «قلب یخی» اولین محصول ایرانی مرتبط با فراماسونری - alitalebi - ۲۷/آبان/۹۰ ۳:۰۵
سریال قلب یخی ( مهم ) - mrfarzadj - ۱۵/مهر/۹۰, ۱۶:۵۱
RE: سریال قلب یخی ( مهم ) - mrfarzadj - ۱۵/مهر/۹۰, ۱۷:۴۳
RE: سریال قلب یخی ( مهم ) - Anti gods - ۱۵/مهر/۹۰, ۱۷:۴۹
RE: سریال قلب یخی ( مهم ) - mrfarzadj - ۱۵/مهر/۹۰, ۱۸:۱۵
RE: سریال قلب یخی ( مهم ) - Anti gods - ۱۵/مهر/۹۰, ۲۰:۳۷
سری جدید قلب یخی - amin4d - ۱۳/آذر/۹۱, ۹:۴۵

پرش در بین بخشها:

بالا