کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چله نشین آفتاب (روز چهلم: تربیت) + ویژه محرم
۱۳:۰۱, ۲۷/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آبان/۹۰ ۱۳:۰۵ توسط منتظر کوچولو.)
شماره ارسال: #24
آواتار
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام!
خدا رو شاکرم ـ الحمدلله رب العالمین ـ که توفیقاتش شامل حال این کمترین شد و تونستم نیمی از مسیری رو که با خودم عهد کرده بودم رو طی کنم...
اولاً از خداوند منان بخاطر این لطفش تشکر می کنم
ثانیاً از وجود نازنین حضرت ولی عصر روحی لتراب مقدمه الفداء سپاسگزارم که اجازه داد تا با نام او قدم در این راه بگذارم
ثالثاً از تمامی بزرگوارانی که در طول این 20 روز با نفس گرمشون بنده رو یاری رسوندن و... صمیمانه قدردانی می کنم

این روزها، قطعاً بهترین روزهای زندگی بنده است...
برکات و نعمات الهی بیشماری نصیبم شده و یکی از بهترین اتفاقات زندگیم برام رقم خورده که حتماً بی ارتباط با این نیت مبارک و فرخنده نیست...
برکاتی که زبان از بیان آن قاصر و قلم از نگارش آن عاجز است...
امیدوارم که مقصود اصلی این چله نشینی که همان تعجیل در فرج دردانه عالم آفرینش حضرت مهدی صاحب الزمان سلام الله علیه و عجل الله تعالی فرجه الشریف است؛ نیز ان شاءالله محقق بشه و مزد اصلی مون رو از خداوند منان دریافت کنیم.

خیلی حرفای دیگه داشتم و دوست داشتم که بگم اما...
ان شاءالله اگر توفیقی بود و لطف پروردگار لطیف و مهربان شامل حالم شد، در انتهای این چله، آنها را بیان خواهم کرد

اجازه می خوام که از خداوند عزیز و قادر متعال مسئلت کنم که این قلیل توسلات ما را به بهترین وجه از ما قبول بفرماید و چراغی سازد در تاریکی قبر و مونسی گرداند در هنگام وحشت و تنهایی قیامت... ان شاءالله

خدایا همه این تلاش ها به طمع لبخند رضایتی است بر لبان مبارک حضرت ولی عصر سلام الله علیه ... که همانا رضایت توست
التماس دعا
یاعلی!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خادمة الزهرا ، parisan ، MESSENGER ، sevenmoons ، محیصا ، rastin ، بیداری اندیشه ، paradise ، nafas
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: چله نشین آفتاب - warior - ۷/آبان/۹۰, ۶:۳۹
RE: چله نشین آفتاب (روز بیستم: ستم) - منتظر کوچولو - ۲۷/آبان/۹۰ ۱۳:۰۱

پرش در بین بخشها:

بالا