| نظرسنجی: فکر میکنید خدا چقدر جواب دعاهاتون رو داده؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| همه | ![]() ![]() |
6 | 100.00% |
| متوسط | ![]() ![]() |
0 | 0% |
| کم | ![]() ![]() |
0 | 0% |
| تمام | 6 رأی | 100% | |
|
دلنوشته ها و اشعار
|
|
۱۶:۳۳, ۲۸/آبان/۹۰
شماره ارسال: #135
|
|||
|
|||
|
وجدان خفته ای وجود ندارد
دوره سخت و پر مشغله ای را می گذرانم .... روح و جسمم فریاد می زند : خدا با یاریم کن دستم را بگیر ... . در افکار خود غرق بودم که به ناگاه از درون به خود لرزیدم و صدایی شنیدم که : ***انسان در زندگی باید مسوولیت تمام کارهای خوب و بد خود را بپذیرد و زیر بار مسوولیت زندگی شانه خالی نکند . خیلی وقته مسوولیت کارهای خودت رو به عهده نمی گیری ... . در این دنیای تاریک روشنایی را دیدم که همانا وجدان من بود . او که رفیق دوران گذشته من بود و گذر زمان و غرور کاذبم سبب شده او را به فراموشی بسپارم . دوباره آن صدا رو شنیدم که : ***نه تو مرا فراموش نکردی تو مرا دفن کردی به عمد و خواسته خودت . نخواستی مرا ببینی بارها و بارها تو را صدا زدم راهنماییت کردم ولی نخواستی صدایم را بشنوی و با من روبرو شوی . بارها در آینه مرا دیدی و صدایم را شنیدب ولی رو برگرداندی ... . فریاد زدم : نه تو مرا تنها گذاشتی ، تو یک وجدان خفته هستی که مرا با کوهی از مشکلات تنها گذاشتی و رفتی . راستی کجا رفتی . چرا حالا به پیشم آمدی ؟!!! ***خودت خودت به من اجازه سخن گفتن دادی خودت خواستی بشنوی . همان لحظه که از خدا مدد خواستی . باطن . سرشت هر انسانی الهی و پاک است . همین باعث می شود وقت غرق شدن به اصل خود بازگردی . همیشه در کنارت بودم . این را بدان که وجدان خفته ای وجود ندارد . وجدان همیشه بیدار است فقط باید با او همراه بود وقتی در کنارت نبود بدان او را زنده به گور کردی . تو خودت این قبر را باز کردی . خواستی با تو همرا شوم . بیاد بیاور روزگاری که آب خوردنت غذا خوردنت نفس کشیدنت راه رفتنت در حضور من و با من بود .بیاذ بیاور روزهایی رو مه اگر مسکین و نیارمندی را نمی دیدی تا کمکش کنی از کوتاهی خودت می دیدی نه از اینکه وضع خوب شده و نیازمندی وجود ندارد . بیاد بیاور که یاد خدا در نیمه شب ها راه گشای مشکلاتت بود . چه شده که کوچکترین مشکلات برای شده کوهی که بر سرت ویران می شود . اخرین بار را بیاد داری که برای رضای حق اشک ریخته باشی ؟؟؟ حق دارم بر سرت فریاد بزنم ... .من وجدان تو هستم همیشه بیدارم و در کنارت ولی باید شاه کلید زندگیت در دست من باشد تا بتوانی از هر قفلی عبور کنی . هر قفلی کلیدی دارد . روزگاری کلیدها رو خوب می شناختی . یاد و نام خدا رو با جان و دل به زبون میاوردی و از عهده هر مشکلی بر میومدی ... . دستت رو به من بده تا کمکت کنم به حول و قوه الهی بلند شوی . برخیز اشرف مخلوقات . الله اکبری با دل و جان بگو و برخیز ... . بغض دارد خفه ام می کند بی اختیار شروع کردم به گریستن بلند بلند گریه می کردم . صدایی رو در گوشم شنیدم : التماس دعا ... حالم بدتر شد و ... چرا از یاد حق غافل شدم . این روز و شب چه سخت می گذرد . خدایا مرا ببخش یاریم کن . در مقابلش خجل بودم از خدا ، از وجدانم ، از مردم ، از این مکان مقدس ... . ***هیچوقت دیر نیست . خدا توبه کاران را دوست دارد . بازگشت کننده از گناه، همانند کسی است که گناهی انجام نداده است . برخیز و طواف عشق را انجام بده و از اشک ریختن کم مگذاز که روح و جانت را جلا می دهد . برخیز ... . صبح جرقه ای در وجودم نمایان شد و آتشی را روشن کرد که به اینجا رسید . تصمیم گرفتم پیاده به زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی – شهر ری – بیام و راه افتادم . بعد از 11 ساعت پیاده روی و درد و سختی به این مکان مقدس رسیدم نمی دونستم ولی وقتی رسیدم شب وفات حضرت عبدالعظیم حسنی بود . قلبم از این لطف خدا سرشار از شادی و نشاط شد . خدایا تو اول و اخر همه خوبی ها هستی . یاری و مدد فقط از تو می جویم . یاریم کن . بارالها! توفیق توبه کردن را به ما عنایت فرما و ما را از مخلصین درگاهت قرار ده . برگی از دلنوشته هایم التماس دعا |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دلنوشته | nicolo | 0 | 800 |