کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 10 رای - 4.1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آخر الزمان در آینه ی روایات (احادیث)
۱۳:۴۴, ۳۰/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/آذر/۹۰ ۱۵:۳۰ توسط محمود.)
شماره ارسال: #47
آواتار
در خطبه دیگر که با اختلاف کمی از امام محمد باقر(علیه السلام) نقل شده است که آن حضرت فرمودند:

176-مهدی(عج)1 ما در وقت عشاء، در حالتی که پرچم رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در دست آن سرور و پیراهن و شمشیر آن بزرگوار همراه اوست و نیز نشانه هایی که عبارت باشد از نور و درخشندگی جمال خاتم و قدرت بیان و سخن گفتن آن سرور، وی را همراهی می کند، پس از خواندن نماز عشاء، با صدای بلند فریاد می زند:
ای مردم عالم! شما را متذکر و متوجه خداوند متعال می کنم و نیز ایستادنتان را در مقابل خداوند و اینکه او حجت خود را به وسیلهء ارسال پیامبران و نزول کتابهای آسمانی بر شما تمام کرده است و امر فرموده که او را به یگانگی یاد کنید و از شرک دوری ورزید و در طاعت بندگی او و فرمانبرداری از پیامبرش کوشا باشید و آنچه را که قرآن زنده نموده(قوانین حیات بخش آن را)، زنده نگاه دارید و آنچه قرآن مرگ آن را اعلام فرموده است شما نیز آن را نابود کنید و یار و مددکار هدایت و رستگاری باشید . تقوی' و پرهیزکاری را نگهبان باشید. بدانید که دنیا رو به زوال و در حال وداع همگان است و من شما را به پنج اصل حیاتی دعوت می کنم :
1- ایمان به خداوند بزرگ و اطاعت از دستوراتش
2-اعتقاد به رسول اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و فرمانبرداری از آن حضرت
3-عمل کردن به قرآن و احکام سعادت بخش آن
4- نابود ساختن باطل و مبارزه با آن
5- زنده کردن سنتهای از بین رفتهء اسلام و بازگرداندن آنها به جای اولیه خود.

الامام مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) من المهد الی الظهور ،ص515

177- از امام صادق (علیه السلام) نقل شده است که فرمودند:آقای ما قائم آل محمد پشت به خانه کعبه می زند و می فرماید: ای مردم! هر کس که بخواهد آدم و شیث را ببیند، بیاید مرا بیند. آری من همان آدم وشیث هستم. آگاه باشید،هر کس که بخواهد نوح و فرزندش سام را ببیند، من همان ابراهیم و اسماعیل هستم. آگاه باشید ،هر کس که بخواهد عیسی و شمعون را ببیند، عیسی و شمعون منم. ای مردم!بدانید که اگر بخواهید محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و امیر المونین(علیه السلام) را بینید، من همان محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و امیر المومنین(علیه السلام) هستم-. آگاه باشید، اگر بخواهید حسن (علیه السلام) و حسین (علیه السلام) را ببینید ،من همان حسن وحسین ام. ای مردم! اگر بخواهید ائمه از فرزندان حسین(علیه السلام) را ببینید، من همان پیشوایان از فرزندان حسین هستم(یعنی همهء عزیزان و فرستادگان خداوند در من خلاصه شده اند). پس دعوت مرا اجابت کنید برای اینکه آنچه آنها به شما فرمودند و نفرمودند من به شما خواهم گفت و شما را آگاه می کنم. هر کسی که کتابهای آسمانی را می خواند پس بشنود تا برای او بخوانم.
آنگاه شروع می کند به به خواندن صحفی که بر آدم و شیث نازل شده است و پیروان آدم و شیث اقرار می کنند و می گویند به خدا قسم این همان صحفی است که بر آدم و شیث نازل شده و این آقا آیاتی به ما نشان داد که قبلا نمی دانستیم و بر ما مخفی بود و به علاوه کوچکترین حرفی از آنها نیفتاده و تحریف هم نشده است.
سپس شروع می کند به خواندن صحف نوح و ابراهیم و نیز تورات و انجیل. پس اهل تورات و انجیل و زبور می گویند به خدا قسم این است تورات جامع و زبور تمام وانجیل کامل. به درستی که بیش از آنچه ما از این کتابها خوانده بودیم برای ما قرائت فرمودند.
آنگاه شروع به خواندن قرآن مجید می فرماید. پس پیروان قرآن می گویند به خدا قسم این همان قرآنی است که خداوند بر پیامبرش نازل فرموده و حرفی از آن نیافتاده و همچنین تحریف و تبدیلی در آن صورت نگرفته است.

بحارالانوار ج53 ص9

یاحق
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، مبشر گمنام ، vahrakan
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع

[-]