|
کلیه ی مباحث مربوط به ویکی پدیا در این تاپیک
|
|
۱۱:۳۵, ۱۳/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۸۹ ۱۱:۳۷ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
دوستان ویکی پدیا برای نوشتن آزاده و اینطور شده که از ابتدا، ضد دین و مذهب ها رفتن سراغ این سایت.
داشتن تعصب روی دین و مذهب خودمون خیلی خوبه. (منظور از تعصب اون تعصب غلط رایج نیست بلکه عشق شدید به دین و نگران بودن برای دین و مذهب بودن هست). همین تعصب باعث میشه اگر شبهه ای شنیدیم بریم در موردش تحقیق کنیم و مطمئنا بالای 90 درصد موارد جواب قانع کننده ای پیدا می کنیم. عین وضعیت خود من. در مقابل کسانی هستن که چون تعصبی روی دین و پیامبر و امام خودشون ندارن به محض شنیدن شبهه ای و ذکر یک سند مثلا تاریخی، همه چیزو باور می کنن و به خودشون زحمت نمیدن یه کم تحقیق کنن. بعد خودشون رو بیدار شده و روشنفکر دونسته و امثال ما رو مقلد کور و کبک سر کرده زیر برف می دونن. خودشون رو منطقی و عقلگرا و دموکرات می دونن و امثال ما رو خرافه گرا و متعصب و خشک مغز. خدا بهتر می دونه که دقیقا جای صفات برعکسه... همین نقد قرآن مطلبی بود که من چند سال پیش دیدمش و حسابی عصبانی شدم. از سایت آیت الله مکارم شیرازی درخواست کردم برن اونجا جواب بدن. اونها جواب دادن ما جواب همه این شبهات رو در تفسیر نمونه و سایر تالیفات دادیم. اول با خودم گفتم چقدر سرد و بیخیال برخورد می کنن. اما الان بعد از چند سال که بزرگتر شدم فهمیدم چرا اینطور جواب دادن. مهم اینه که اگر کسی طوری تربیت بشه که روی دین و پیغمبر و امام خودش تعصبی از روی محبت و معرفت پیدا کنه، دنیای شبهات هم نمی تونه خللی در عقایدش به وجود بیاره. اما لازمه این محبت و معرفت، مطالعه تاریخ اسلام با جزئیات کامل هستش و تحقیق روی جوانب مختلف زندگی 14 معصوم. البته الان دیگه در برتری دین اسلام و مذهب غنی تشیع جای هیچ شک و شبهه ای باقی نمونده. اما برای تمامی شبهات در کتابهای مختلف و توسط عالمان مختلف جواب داده شده. در حدی هست که اگر کسی معاند نباشه و تحت سلطه شیاطین نباشه متقاعد میشه. شبهه هایی در مورد ائمه خصوصا اسدالله الغالب امیر المومنین و امام حسین سید الشهدا که دیگه حتی تحقیق هم لازم نداره از بس که بی اساسه. بگذار دشمنان آخرین دست و پاهای خودشون رو بزنن. منتقم اهل بیت خواهد آمد... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کلیه مباحث پیرامون فیسبوک (گفتگو) در این تاپیک | warior | 53 | 27,155 |