|
درد دل یک جوان 20 ساله
|
|
۱۲:۲۴, ۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۵/آذر/۹۰ ۳:۱۷)1366 نوشته است: ولی اینکه نظرتون راجع به رهبر هم بد باشه اصلا قبول ندارم.میدونید چرا؟چون حتی خودتونم میگید رهبری.ببینید دوست عزیز رهبر از طرف خداست و انقد معصومه و پاکه که با اینکه این همه فهشو فشارو داره تحمل میکنه ولی بازم مردمو دوست داره و مردم هم دوسش دارن.شما حتما امام زمانو دوست دارین رهبرمون هم نماینده امام زمانه واسه ما.من فکر میکنم افراط یه سری مذهبیا باعث شده که بعضیا حتی با رهبر هم مشکل دارن.وگرنه خداییش اگه رهبرو از نزدیک ببینید دوسش ندارید؟یقین دارم دوسش دارید من که توی تایپک مربوط به حمایت از رهبری گفتم افتخار میکنم زیر پرچم اقا هستم. منظورم همین حرفاست که گفتی ، مثل همین که معصومه و از طرف خداست و اگه امام زمان رو دوست دارید ، پس اونم دوست دارید و . . . اصلا به نظر من نمیشه رهبر رو با هیچ امامی مقایسه کرد ، چون ائمه رو مستقیم خدا انتخاب میکرد و رهبر جامعه رو چند فقیه عالی انتخاب میکنن. ولی منظورم این نیست که از طرف خدا نیست ، ممکنه هم باشه ولی چیزی که معلومه از چند فقیه انتخاب میشه. الانم که اقا تاج سر ماست. اونم که گفته بودی اینقد معصومه و پاکه که اینهمه فشار رو تحمل میکنه ، به نظر من مثل زمان امام خمینی ، اصلا اخبار درستی به رهبر نمیرسه ، یعنی خبر های بدی که واسه سلامتیشون ضرر داره رو مثل زمان امام خمینی بهش نمیگن. البته بنده فکر میکنم که خود اقا افرادیو داره که واسش خبر های سالم رو میبرن. اگه نمیتونه کاری هم کنه به خاطر مصلحته نظامه که تا خود امام زمان نیاد ، حل نمیشه. لطفا نگید معصوم و . . . - بگید که ادم بسیار خوبیه ، معصوم نیست ولی درجه ای از معصومیت رو داره. اینطوری خیلی قشنگتر به نظر میاد. اونم که گفتی اگه از نزدیک اقا رو ببینید دوستش دارید یا ندارید ، من که تا حالا قسمت نشده ببینمش ، ولی دوستام که دیدنش ، حتا اونا که از گروه دوم از قشر اول بودن ، اونا هم گفتن که فقط گریمون گرفته. از عشق به کسی ادم رو گریه بگیره ، خدا میدونه چقدر طرف مقابل واسش عزیزنه. ایشاا... قسمت ما هم بشه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |