|
پیشنهادات و انتقادات در مورد بخش اصول عقاید شیعه
|
|
۱:۲۰, ۱۷/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام علی جان
سه نکته به ذهنم می رسه که در زیر به آن اشاره می کنم. 1: اکثر دوستان مطالبی را که به دین مربوط می شود، در این بخش ایجاد و ارسال می کنند. به همین دلیل این بخش دچار بی نظمی ها شده است. من پیشنهاد می کنم در صورت امکان این بخش را به چند زیر بخش اصلی تقسیم کنید. 2: و نکته ای دیگر در مورد مطالب ارسالی دوستان، اکثر مطالب کپی شده و در حجم بالا از سایت های دیگر می باشد، پیشنهاد می کنم، در صورت مشاهده چنین پست های خیلی سریع آنها را حذف کنی. 3: و در مورد ارسال خود شما، اکثرا طولانی و بسیار سنگین هستند. و البته از لحاظ نگارشی کمی هم ناخوانا. (البته شرمندم) ببین دوست عزیز به نظر من در جایی لازم است که خیلی عمیق سخن گفت و در جایی دیگر هم به زبان مخاطب باید مطلب را ارئه کرد. البته در این مورد منظورم همه ارسال های شما نیست. و یک نکته دیگه اینکه می دانی چرا خیلی از جوونهای امروزی زیاد دوروبر روحانیون نمیرن؟ به نظرت اشکال از کیه؟ از جوانها؟ به نظر من اشکال از روحانیون ماست که نمی تونن اونا رو به طرف خود جلب کنند و در اطراف خود نگه دارند. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| راهنمای استفاده ی بهینه از بخش اصول عقاید شیعه (مهم و بسیار کاربردی) | علی 110 | 16 | 8,700 |
۱۵/اردیبهشت/۹۸ ۱۱:۲۲ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| اصول عقاید شیعه | panel123 | 0 | 845 |
۲/فروردین/۹۷ ۲۰:۱۱ آخرین ارسال: panel123 |
|
| چگونه اصول عقاید را به کودکان آموزش دهیم؟ | مصطفای جبهه ها | 1 | 1,362 |
۲۴/تیر/۹۳ ۰:۲۶ آخرین ارسال: یاســین |
|
| بخش اصول عقاید شیعه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!بسیار مهم نظر دهید | سید ابراهیم | 15 | 9,753 |
۴/بهمن/۹۲ ۱۷:۳۸ آخرین ارسال: منادی حق |
|
| ارزشمندترین تاپیک های بخش اصول عقاید شیعه که مهجور مانده اند | علی 110 | 3 | 2,516 |
۹/شهریور/۹۱ ۱۱:۲۱ آخرین ارسال: علی 110 |
|