|
پیشنهادات و انتقادات در مورد بخش اصول عقاید شیعه
|
|
۱۲:۵۶, ۱۷/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۱۷/بهمن/۸۹ ۱:۲۰)mohamad نوشته است: 1:سلام در مورد نکته اول : محمد جان بعد از پیشنهاد این طرح توسط چند نفر از دوستان محترم ، بنده برای اجرا روی این مسئله خیلی پافشاری کردم ولی در آخر به بی تفاوتی منجر شد و متاسفانه دیگر مدیران از این مسئله استقبال خوبی نکردن..به نظرم اینکار بایستی حین تاسیس سایت انجام می شد ، امیدوارم هر چه زودتر به این مسئله رسیدگی بشه.انشاءالله در مورد نکته دوم : من با این اصل که نباید از سایت های دیگر مطالب ارزشمند رو کپی کرد مخالفم! البته در مورد بعضی مطالب که ارزش و اعتبار کمی دارن حق با شماست ولی خوشبختانه تعدادشون کم هست و با عملکرد مناسب مدیران خیلی زود حذف می شن. اما چرا مخالفم؟! اولا چون اسم و هدف سایت بیداری اندیشه هست و بایستی هر گونه مطالب ناب اعم از اخبار و مطالب دینی و ... در راستای بیداری اندیشه درش باشه و هیچ مانعی نداره. دوم : بعضا بنده توی سایت های مختلف دینی به مطالب ناب و ارزشمندی بر می خورم که این مطالب انقدر به دلم می شینه و ازش لذت می برم که دوست دارم دیگر دوستان و همسنگران عزیز هم در صورت تمایل بخونند و ازش مطلع بشن و نهایتا بهش عمل کننن! حالا با این دیدگاه بنده چاره ای ندارم جز اینکه یا فقط لینک بدم که این ، مخالف قوانین تالار هست و یا به صورت پیام خصوصی به تک تک دوستان بفرستم که با توجه به حجم عظیم همسنگران عزیز ، اینهم زیاد معقول به نظر نمی رسه و یا اصلا از خیرش بگذرم! در مورد اخبار هم خوبه عین خبر ها رو در این سایت هم داشته باشیم ، بنده شخصا تمامی خبرهای راجع به حوادث اخیر مثل مسائل مصر رو از همین سایت دنبال کردم. سوم : اگر موضوع یا اخبار یا هر چیز مرتبط با اهداف سایت آزادانه ایجاد نشه بحث و تبادل افکاری در موردش نخواهیم داشت ، پس همین که در مورد بعضی اخبارها دوستان لطف می کنن و نظراتشونو می گن و ما هم استفاده می کنیم مدیون کسی هستیم که موضوع و محتوای اون خبر رو ایجاد کرده. چهارم : به خاطر احترام به عقاید دوستان پنجم : عدم سلب آزادی در ایجاد یک موضوع و یک مطلب ششم : همه ما بالاخره مطالب رو از جایی کپی می کنیم ، یا به نقل از یک عالم بزرگ یا از کتاب و سی دی و یا از دیگر منابع اینترنتی ، تنها گناه اون اشخاصی که از دیگر سایت ها مطالب رو اینجا انتقال می دن اینه که که دیگه زحمت تایپ رو نمی کشن و تنها فرقش با دیگر عزیزان در همینه.ولی به نظر من در اجر و نیت ایجاد موضوع هیچ فرقی با کسی که مباحث رو از کتاب یا از منابع غیر اینترنتی اینجا درج می کنن ندارن. یا حق. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| راهنمای استفاده ی بهینه از بخش اصول عقاید شیعه (مهم و بسیار کاربردی) | علی 110 | 16 | 8,703 |
۱۵/اردیبهشت/۹۸ ۱۱:۲۲ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| اصول عقاید شیعه | panel123 | 0 | 848 |
۲/فروردین/۹۷ ۲۰:۱۱ آخرین ارسال: panel123 |
|
| چگونه اصول عقاید را به کودکان آموزش دهیم؟ | مصطفای جبهه ها | 1 | 1,362 |
۲۴/تیر/۹۳ ۰:۲۶ آخرین ارسال: یاســین |
|
| بخش اصول عقاید شیعه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!بسیار مهم نظر دهید | سید ابراهیم | 15 | 9,757 |
۴/بهمن/۹۲ ۱۷:۳۸ آخرین ارسال: منادی حق |
|
| ارزشمندترین تاپیک های بخش اصول عقاید شیعه که مهجور مانده اند | علی 110 | 3 | 2,516 |
۹/شهریور/۹۱ ۱۱:۲۱ آخرین ارسال: علی 110 |
|