|
چه کسی میداند که جنگ چیست؟
|
|
۲۰:۵۱, ۱۷/آذر/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
من می دانم جنگ چیست
سالهای کودکیم را به تاراج برد اما نه صبر را به من آموخت من می دانم جنگ چیست وقتی که زیر چراغ فیتله ای مشق می نوشتم جنگ را یادم هست وقتی هر لحظه منتطر آژیر قرمز بودیم من می دانم جنگ چیست کودک بودم اما یادم هست که زری تازه عروس گیسوان بلند بافته اش را چنگ می زد چون شوهرش شهید شده بود یادم هست وقتی عکس ابوالحسن را از خود جدا نمی کرد یکی به او سیلی زد یادم هست وقتی از مدرسه به خانه آمدم دیدم پسر عمویم مثل یک تکه گوشت روی دوش فرتوت عمویم جابه جا شد گفتند محمد زخمی شده اما محمد جوان ورعنا عمویم برای همیشه یک طرف بدنش فلج شدعلی کوچک بارها وبارها از دستش افتاد حتی نمی توانست پسرش را بغل کند یادم هست که سید احمد با آن عمامه سیاهش برپسر جوانش نماز میت خواند من می دانم جنگ چیست ساعت ها در صف کوپن پیک نیک ونفت ایستادم من می دانم جنگ چیست اعظم معصومه فاطمه دیگر باباشون نیامد اما عموش باباش شد اما نمی دانستم چرا من میدانم جنگ چیست دوست داداشم کاظم همیشه خجالت زده بود وگوشه گیر تو بازی پسرا جرات نمی کرد بیاد چون می گفتنداز وقتی باباش شهید شده مادرش ده بار ازدواج کرده کاظم با پدر بزرگش زندگی می کرد مادر شاهین هم بیست سالش بود که شاهین به دنیا آمد وشوهرش شهیدشد وحالا شاهین بیست سالش ومادرش هنوز تنهاست من میدونم جنگ یعنی چی اما نمی تونم بگم اما می ترسیدم خیلی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
چه کسی میداند که جنگ چیست؟ - tyujhgfd - ۳۱/شهریور/۹۰, ۱۶:۵۵
RE: رفتند تا بمانیم!؟؟ - tyujhgfd - ۳۱/شهریور/۹۰, ۱۸:۳۵
RE: ]چه کسی میداند که جنگ چیست؟ - rastin - ۱۷/آذر/۹۰, ۱۵:۲۵